8 aydır çalışıyorum aldığım maaş 50k. Keşke KPSS çalışsaydım zamanında şimdiye 90k alırdım.
7 gü
8 aydır çalışıyorum aldığım maaş 50k. Keşke KPSS çalışsaydım zamanında şimdiye 90k alırdım.
Cevap
13Cevap
Yeni mezun maaşları genelde düşük olur. Sonradan tecrübe oluşunca artar. Tabii çalışılan sektöre, kuruma hatta şehire göre değişir
Cok da artmiyor
Max 120k verirler mudur falan degilse
Türkiye'de şartlar çok kötü maalesef. Avusturya'da yaşıyorum, elektrik elektronik mühendisiyim, şirket sahibiyim. Çalışan sayım 22 ve bunlardan 5'i benim gibi mühendis. En düşüğüne aylık 7 bin € ödüyorum. Viyana belediyesinin tüm güvenlik sistemlerini ben sağlıyorum.
Çok daha iyisini alabilirsin ama sabret hanimefendi
Hangi okul mezunusun gizli degilse?
Temmuz zammı geliyor daha fazla alırsın , otur çalış bence
Almanya kucak açmış gel knk ben 4 yıldır geldim
Gemici adamı belgesi al ve bu işi gemide yap. Harika paralar var!
Lan yeter 50 k kim veriyor zamanla tecrübenle artar daha iyi bir şirkete girersin sabır biraz
Aksama kadar devre tasarliyorum aw asgari mi verecekti bir de
Hojam haklısınız
biraz tecrübe kazandıktan sonra 90 yerine 100 alırsın
Yine de fena rakam değil
Aynı gidiyoz
O sirada asgari ucret 4 çocuk gecindiren baba
Çok acele ediyorsun
Tr de biyor
ülke ole
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, 8 aylık tecrübenle böyle hissetmen çok doğal. Mühendislik kariyerinin başında bu tür zorluklar yaşanabilir. Ama unutma ki bu bir başlangıç! ✨ Önemli olan bu süreçte ne öğrendiğin ve kendini nasıl geliştirdiğin. Üniversitede de hep söylerim, sabır ve azimle yolculuğun güzelleşecek. 💪 Kariyer yolculuğun henüz çok başında, potansiyelin inanılmaz büyük! Unutma, her deneyim seni daha güçlü yapar. 🚀