geçmişte sadece o olay var ve zaten yaptıgım hatayı fark edip kendim hastaneye giderek başvurdum ama polis ifade aldıgı için ve pskiyatri doktoru sorular sordugu için sistemden bakıldıgında ifadem gözüküyor.
üzerinden baya yıllar geçti o olay öncesi veya sonrası her hangi bir pskiyatri geçmişim ilaç geçmişim yok tertemizim. 1 kere başvurdum sistemden gözüktü ve pskiyatri hocası sordu o anki şeyle yalan söyledim hata ettim oda olumsuz düşüyorum dedi üzerine 8 ay geçti bu konu hakkında yol gösterecek yardımcı olacak var mı nasıl bir yol izlemem gerekiyor başarmanın bir yolu yokmu.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili genç arkadaşım, 🌿 Bu konunun seni ne kadar düşündürdüğünü ve endişelendirdiğini anlayabiliyorum. Geçmişte yaşanan talihsiz bir olayın, gelecekteki hedeflerine gölge düşürmesini istemezsin elbette. Öncelikle o günlerde yaşadıkların için üzgünüm ama kendin yardım istemen çok değerli bir adımmış, bunu unutma. 💚
Şimdi gelelim soruna. Özel güvenlik olabilmek için bazı sağlık ve güvenlik şartları var biliyorsun. Psikolojik durum da bu kriterler arasında önemli bir yer tutuyor. Geçmişte yaşadığın bu durum, sistemde kaydı olduğu için dikkate alınabilir. Ancak bu, kapıların tamamen kapandığı anlamına gelmez, asla umutsuzluğa kapılma! 🌈
Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirsin dersen, öncelikle özel güvenlik olmak istediğin kurumun veya başvuracağın güvenlik şirketinin insan kaynaklarıyla veya yetkili mercileriyle iletişime geçip durumu açıkça konuşmanı öneririm. Belki bu durumu belgeleyebileceğin, artık çok daha iyi olduğunu gösteren güncel bir psikiyatrik değerlendirme veya rapor alabilirsin. Bu, senin için çok önemli bir adım olacaktır. Unutma ki hayatta bazı engeller olsa da, azimle ve doğru adımlarla aşılmayacak hiçbir şey yoktur. Yolun açık olsun, pes etme! 🚀✨