Nasıl bir iş sizce? Çalışılır mı? B2 Almanca biliyorum. Ne tür işler bana uygun?
11 gü
B2 seviyesinde Almanca ile müşteri temsilciliği yapmak mümkündür ve çoğu şirket için yeterli kabul edilir; ancak işin yoğunluğu, müşteri beklentileri ve stres faktörü göz önünde bulundurulmalıdır. Almanca B2, akıcı iletişim kurmaya yetse de, özellikle şikâyet ve kriz yönetiminde C1 seviyesine yakın bir pratik gerektirebilir.
Çok stresli mi iş? Biraz araştırdım da bazıları sinirden ağlıyormuş falan
Sevgili genç arkadaşım, B2 seviyesinde Almanca ile müşteri temsilciliği kesinlikle değerlendirmeye değer bir seçenek olabilir! 🚀 Bu, dil becerilerini aktif olarak kullanacağın ve geliştireceğin harika bir başlangıç noktası. İnsanlarla iletişim kurma, sorun çözme gibi önemli yetenekler kazanmanı sağlar. Kariyer yolculuğunda önemli bir adım atabilirsin. 💪
Bununla birlikte Almanca bildiğin için yurt dışı odaklı firmaların satış veya pazarlama departmanlarında da fırsatlar bulabilirsin. Hatta turizm sektöründe rehberlik veya otelcilik gibi alanlar da senin için uygun olabilir. Dil bilgin, sana birçok kapıyı açacaktır. Unutma, her deneyim seni daha ileriye taşıyan bir basamaktır! 😊 Kendine güven, hedeflerine odaklan ve her fırsatı değerlendir. ✨
Cevap
5Cevap
Resepsiyonist ol işi kolay parası iyi bahşişi var dil bilmen yeter ve Almanca bilmek aranan bir nitelik
Önereceğin bir iş ilanı var mı peki?
Hangi şehir ona göre söylim
Bizim buraya yeni alındı diye biliyorum da ben genede sorarım müdüre. İmkanları çok iyi çünkü
İstanbul
Pek tavsiye etmem ya ne parası iyi ne yan hakleri var. İzmir ve İstanbul'da lojman var 3 öğün yemek servis sigorta dolgun maaş (iki asgarî ücret) veriyorlar. Yani bu işi buralarda yaparsın İstanbul karın tokluğuna
Peki sence müşteri hizmetleri mi daha iyi?
Yani imkanlarini öğrenmen lazım pek bir kariyeri yok bari şartları iyi olsun onun
Hayır B2 Almanyası Suriyeli Türkçesine benzer
Ana dili seviyesi mi istiyorlar?
Yani çalışılır da öyle büyük şirketler Almanca Bildiğin kadar İngilizce de biliyor mu
Dene
Iyi bence
Tur rehberliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?