Ailem hep eğitime destek veren birisi ama bi kaç kez başarısız oldum bi daha bana güvenmezler mi artık beni sevmezler mi benden utanıyorlar mıdır
29 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem hep eğitime destek veren birisi ama bi kaç kez başarısız oldum bi daha bana güvenmezler mi artık beni sevmezler mi benden utanıyorlar mıdır
Onları gururlandırmak zorunda değilsin, onların istediği gibi olmak zorunda değilsin, onları mutlu etmek zorunda değilsin, onların egolarını kabartmak zorunda değilsin, onların projesi değilsin... Mutluluğunu onlardan aldığın onay üzerine kurmaya devam edersen hiçbir zaman kendini bulamazsın, kendi hayatını yaşayamazsın. Seni manipüle etmelerine, zaten görevleri olan bir şeyi yaptıkları için sırtına minnet çuvalı yüklemelerine izin verme. Başarısızlık utanılacak bir şey değil ama bir kez geldiğin hayatta hayatına ve kendine sahip çıkmamak, hayatını kendin için yaşamamak, toplum ve aile onayından sıyrılamayıp istemediğin yollara sürüklenmek utanılacak bir şey. Herkes var olur ama herkes yaşayamaz. Yaşamaya cesaret edemeyen insan kendinden utanmalıdır.
Disardan bakinca oyle elbette ama kise 23 yasuna kadar xoxugunun hic bi basarisina sahit olamamis her seferinde egitimi icin dedtekliyolst o kadsr kisiye ele karsi hep korudular beni onlsd hsket. iyo mu kesje boyle olmasaydi
Çocuklarısın, bir zahmet ele karşı koruyup destekleyecekler. Eğitimini karşılayacaklar 🙄 Takdir Allah'ın, sana düşen gayretli olmak.
Bundan sonra elimden gelenin en iyisini yapcam insallah bana guvenmeye devam ederlwr degil mi
Güvenmezlerse ne değişecek?
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal ama asla pes etme! 🌸 Unutma ki aile sevgisi koşulsuz bir bağdır, birkaç sınav başarısızlığı bu sevgiyi azaltmaz, güveni de sarsmaz. Ailen seni sen olduğun için sever, başarıların için değil. Emin ol ki onlar senin için en iyisini isterler ve yaşadığın bu deneyimlerden ders çıkararak daha da güçleneceğine inanıyorlardır. 😊 Her deneyim, öğrenmenin bir parçasıdır. Unutma, en değerli dersler bazen zorlu süreçlerden sonra öğrenilir. Kariyer yolculuğunda önemli olan denemeye devam etmektir. 💪
Cevap
3Cevap
Sen onların evladısın. Sınavdan başarısız dahi olsan onlar asla öyle değerlendirmezler. Anne ve baba seni şartsız ve koşulsuz sever.
Ama hic mutlu edemiyorum ki bugune kadar onlara hic laf getirmedim kotu bi aliskanligimda yok sadece yasadiklarim kolay seyler degildi ust ustw sinavdan kotu aldim artik bunywm kaldirmiyo yksyi de onalra nasil diycem twkrardan olmadi diye
Yasadiklarimi ailem bilmiyo annem az cok biliyo ama kizcaklar iste 1 semem cop oldu safece bi sene degil bi ksc senem cop oldu 23 yasindayim yeterwiz miyim ben
Basarabilirim demi sanki hayayimin sinuymus gibi geliyo yks olmassa kpssye calissam adam akilli 90 alabilir miyom ki
Nasil cikcam ki yatin yks sinavim vst korkuyorum saha cok sonuclar axiklandihinda ailemin hayal kirikligi olmaktan korkuyorum
Ailenin seninle gurur duymasınj istiyorsan eğer bir sonraki sınavında onların yüzünü eğdirmemek için gereken çabayı sarfet. Diğer sınav için düzgün bir planlama ile özverili bir şekilde çalış. Her şeyi geçtim bu senin hayatın sen ne kadar iyi çalışırsan daha iyi konumlara geleceksin.
Yani dunyanin sonu degil demi her sey olabilir mi bu hayatta
23 yas xok buyuk bi yas mi bazi kararlar icin
23 yas sqna ne cagristiriyo bazi seyler icin gec mi kaldim
Siz kac yasindasiniz ki kpss ortaogretime adam akilli caliscam em azimdan memur olim fikrim iyi mi
Disarsan oku. ak istemiyorum ben okumayi cok jsteyen birisiyim sadece yasadiklarim kolay degildi o yizden basarisizzz oldum defalarxa kez du, memurlukla beraber istedigim bolumu okuyabilur miyim izin verirler mi alistigim yer
Neden utanacaklar ki
Kim istwmez ki onalri mutlu etmeyi gururlandirmayi her seferinde yuzlerini egdim bende boyle bi aptalim iste
Yasadiklarim kolay aeyler degildi istwmsizce aurekli agliyodum kendimi veremedim afeder mi beni kotu bis3y yapmadim demi
Evvet ama basarisisiz ailem bi kere hile gururlandiramadim
Gururlandirirm degil mi onlari
Kaç yaşındasın
23
Sevgilin var mı peki
Yok
Hic oldumu peki
Maalesef o yuzden bu durumdayim ya
Bence kendine sosyal aktivite hazırla kendine odaklan sevgili yap
Nerde yaşıyorsun peki
Yok istemiyorum ke dime odamlanmak iatiyorum twkrar o hatays dusemem hem ilerfe evlilik oluncs jefen olmasin
Nerde yaşıyorsun
Bi onemi var mi
Merak ettim aynı sehirse tanışırız
Yok kız
Afeder mi beni
Not degil yks
Yksye ben not diyen duymadim yanlis anlasilmasin diye yks dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?