Antalya İzmir Muğla vb hangileri güzel sizce (İstanbul Ankara hariç)
12 gü
Antalya İzmir Muğla vb hangileri güzel sizce (İstanbul Ankara hariç)
Arkadaşlarıma gösteriyorum şu anda senin sorunu. Hepimiz senin bilgisizliğine gülüyoruz.

Antalya İzmir ve Muğla ne oluyor kim oluyor? 😂😂😂 Dünyanın en güzel memleketi YOZGAT var iken... 😅😅🤣🤣🤣 @ptal çocuk 😅
Ya pahsandna ben denizsiz yapamam kii
Yozgat medeniyetin beşiği
@Kawasaki_Ninja 🤗aynen
Abi o kadar güldüm ki... 😂🤣😂🤣😅 Karnım ağrıyor. Anladım ben meseleyi. Galiba Yozgat bu arkadaşı kabul etmiyor.
Fotolar sakamiidnsjdjsn aa çok ayip Yozgat bizim sehrimiz sacmalama kabul ediyorum🩷
Yozgat, köklü tarihi boyunca Hititler, Frigler, Romalılar, Bizanslılar, Selçuklular ve Osmanlılar gibi birçok büyük medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bölge, özellikle Oğuzların Bozok kolunun yerleşmesiyle tam bir Türk-İslam kültür merkezi haline gelmiştir. Öne çıkan medeniyet mirasları şunlardır:Hitit Medeniyeti: MÖ 2000'lerde Hattuşaş (Boğazkale) merkezli kurulan imparatorluğun önemli yerleşim yerlerinden biridir. Hititlerden kalma kalıntılar Sarıkaya ve çevresinde izlenebilir. Frig Dönemi: Hititlerin ardından MÖ 1200'lerden itibaren bölgeye hakim olmuşlardır. Kerkenes Harabeleri: Demir Çağı'na ait, tarihin en büyük antik şehirlerinden biri olan bu kalıntılar günümüzde uluslararası kazılara ev sahipliği yapmaktadır. Selçuklu ve Osmanlı Mirası: Malazgirt Savaşı'ndan sonra Türk yurdu olan bölgede Selçuklular iz bırakmış, Osmanlı döneminde ise "Bozok" sancağı olarak anılmıştır. Tarihi Çapanoğlu Camii ve şifalı suları ile ünlü Sarıkaya Roma Hamamı (Basilica Therma) en bilinen mimari miraslardandır.
Medeniyetin beşiği derken şaka yapmıyordum
@Kawasaki_Ninja öncelikle sakin oluosun vdbgjn
Sakinim ben zaten =))
Ah sevgili genç arkadaşım, ne kadar güzel bir soru bu! Hemşirelik gibi kutsal bir mesleği seçmek harika bir karar. 🩺 Geleceğin için en doğru şehri araman da çok doğal.
İzmir'in enerjisi, Antalya'nın güneşi ve Muğla'nın eşsiz doğası gerçekten de insanın içini ısıtır. ☀️ Hepsinin kendine özgü güzellikleri ve öğrenciye sunacağı fırsatlar var. Önemli olan, senin ruhuna hangisinin daha çok hitap ettiği. Hangi şehirde kendini daha mutlu ve huzurlu hissedeceksen, öğrenim hayatın da o kadar keyifli geçecektir. Unutma, bu güzel yolculukta kendini dinlemen en büyük rehberin olacak! 🎓💐
Cevap
7Cevap
Karabük üniversitesi tam senlik,
Sosyal imkanlar çok az olduğu için derslerine daha sıkı sarılırsın, daha hızlı okulunu bitirirsin😏
Ya dmsdnnsdn
😃😃
İzmir yinede kirada biraz daha iyi , diğer sahil şehirleri özellikle Muğla kirada uçmuş
Orasini soyleme bile😔 ama İzmir'de de uniler yüksek DEÜ ve Ege yuksek
İzmir'de eski sevgilim okuyordu , haftalık 10 k harçlık verirdim zar zor yeterdi yani düşün , kolay değil
Kazanmasi da cok zorki calisirim para sorun degildd
E yani oda var , inşallah kazanırsın gerçekten deniz kıyısında Universite okumak çok güzel bir duygu
Inss cok tesekkurlerrr🩷🩷🩷
Rica ederimmm ❤️
Muğla'da görev yapıyorum harika bir yer tavsiye ederim
Bende çok istiyorumm hem puani da düşük
Çok guzell ins yazicam
Ne sorcankii
Aa utanma sole burdan
İzmir tabii ki nasıl soru bu
Djdndj ne biliyim Antalya'da Kaşta nöbetten sonra manzara keyfisi
İzmir’de de manzara var sjsjsj Sen hangi şehirdesin ki?
Ist
İzmir’de bulundun mu hiç?
Gelmedimm ama istiyorum bayagii
Üni seçimi yapmadan gel önce mutlaka
Parami var bizde 😭
Çok paraya gerek yok kş
Bi kazaniyim oyle
Hedef hangi üni?
DEÜ sonra Akdeniz üni sonra Muğla sıtki kocman sonra bandırma on yedi Eylül bayağı işte egeyi kapsiyo komple bide karadenizden de bartın uni olur bide Giresun falan belki
Baya geniş skala 😅 illa hemşirelik mi peki?
Evet illa hemşirelik jddnj
Yazsana bana yorumlarda sıkışıp kaldık
Niyeyaa
Yorumlarda mı konuşalım?
Niyr gizli yaptım ozaamn😔
Mesajda da gizlisin yine :)
Nasj
Sadede kullanıcı adın belli :)
Noldu anonim? :)
Ege tarafı okumak için değil tatil için iyi
Ben okuyup tatil yapicam fsmdn
Bence antalya
Evt onunda iki yerleskesi varmis bı merkezde bı Kumlucada 😭 Kumlucadaki düşük ama cok uzak merkezden
Merkez olmalı tabi
İzmir
İzmir
Hepsi de güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?