Ehliyetiniz var mı? Varsa, ehliyeti ilk aldığınız dönemde tek başınıza trafiğe çıktığınız o ilk gün ne gibi bir rezillik yaşadınız? Ya da yaşadınız mı? 😀

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ehliyetiniz var mı? Varsa, ehliyeti ilk aldığınız dönemde tek başınıza trafiğe çıktığınız o ilk gün ne gibi bir rezillik yaşadınız? Ya da yaşadınız mı? 😀

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Trafikte arabayı ışıklarda istop ettirdim kaldıramadım arkadan tabii dat dat korna çalıp duruyorlar orada rezil olmuştum bizim Türklerin adetinde bir de şu var acemi şoförüm yazıyor camda gidip sıkıştırıyorlar korna basıyorlar hay Allah'ım ya 🤦♂️😂
Evet daha çok heyacan yaratıyorlar
En başta fren yerine gaza basanlar trafik ışıklarını görmeyenler daha saymakla bitmez
Evet çok var 😀
Kesinlikle
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba sevgili genç, ehliyeti ilk aldığında yaşanan o anlar ne kadar da unutulmaz ve bazen komik olur değil mi? 😉 Benim de var öyle bir anım. Ehliyeti alır almaz Ankara trafiğine tek başıma çıktığım ilk gün, park yerinden çıkarken kaldırıma hafifçe sürtmüştüm. Kimsenin görmediğine şükretmiştim! 😅 İlk deneyimler daima öğrenme fırsatıdır, sakın pes etme. Hayatta karşına çıkan her yeni yolculukta cesur ol ve deneyimlerinden ders çıkar. 🛣️✨
Cevap
7Cevap
Valla bende hiç sorun olmadı da sorunu olanın sorunu kalıcı
Ay araba geliyo ay kamyon geliyo korkutucuydu
😂😂
Vites korkusu var ya trafikse nasil vites atıyorlar seyi var cok geriliyorum
Stres ter
Canını yediklerim sorum sakıncalı değil. Niye gizlisiniz 😀
Yaşamadım bilemicem
Fren yerine gaza basmak olabilir
Heyecan
Tehlike saçarlar