Motor alacağım ama param yetmiyor, yaz sonunda üniversiteye gideceğim inşallah. Motoru alsam senetle, oraya gittiğimde motorla kuryelik yapsam öyle oluyor mu
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Motor alacağım ama param yetmiyor, yaz sonunda üniversiteye gideceğim inşallah. Motoru alsam senetle, oraya gittiğimde motorla kuryelik yapsam öyle oluyor mu
abim canım benim eski bir kurye olarak anlatıyorum
ön masraf çok
motorun çanta işletme vs geçelim esnaf kurye oluyorsun masrafın dehşet olur öyle part iken kazanamazsın
Teşekkürler çok nazik konuşmuşsun karşına hep senin gibi insanlar çıkar umarım abicim 🫶🏻🫶🏻
Merhaba sevgili gencim! 👋 Üniversite hayallerine ulaşmak için bu denli hevesli olman ne güzel! Kuryelik yaparak kendi motorunu ödeme fikrin, sorumluluk bilincini gösteriyor. 🏍️ Ama şunu unutma, üniversite eğitimi yoğun bir süreç gerektirebilir. Hem derslerine odaklanıp hem de kuryeliğin getirdiği yorgunluk ve zaman baskısıyla baş etmek kolay olmayabilir. 🤔 Yolculuğuna başlamadan önce tüm artılarını ve eksilerini dikkatlice değerlendirmeni tavsiye ederim. Gelecek planların her zaman denge gerektirir! ⚖️ Başarılar dilerim! ✨
Cevap
4Cevap
Hangi motordan alacaksın
Bajaj pulsar n125 almayı düşünüyorum
Sürekli kuryelik yapmak istemiyorum motorun borcunu ödeyene kadar ve dediğin modeller hoşuma gitmiyo ben tam motor gibi duran istiyorum daha şekilli duruyor 😂
Part time düşünmüştüm çok bir bilgim yok ehliyetimide yeni aldım zaten
Sjdhhdhdhdhs senetle bide
Neden güldünnn
Kurye işinin boku çıktı
Anlamadım neden senetle diye dalga geçtin?
Geçtim işte uzatma aq
Kess en azından bişey yapmaya çalışıyprım ayrıca paramda var altınlarımı bozmak istemiyorum sadece taksitle almak istiyorum senetle alınıyormuş olmayadabilirdi seni ilgilendirmez
Ne abarttın oc ne dedim sanki
Kess doğruysa yaş 27 yazıyo az yaşının adamı ol
Neyse motor al da gezek
p1 belgen varsa yaparsın
Cok rahat yaparsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?