26 Haziran saçma değil mi bu sıcakta okula mı gidiyorlar
12 sa
26 Haziran saçma değil mi bu sıcakta okula mı gidiyorlar
Cevap
8Cevap
Merhaba, mutlaka vardır bir nedeni ama bana da çok geç bir tarih geldi normalde bu haftalarda kapatılması lazımdı yani genelde öyle olurdu.
biraz araştırırsanneğer eğitim kalitesi yüksek olan ülkelerde yaz tatilinin 1 ay gibi süresi olduğunu göreceksiniz. Eğitimde geri kalmış ülkelerde genelde yaz tatili uzun oluyor
Saçma sapan işler. Normalde 12 Haziran kapanacaktı. Uzattı MEB. Zaten ders bitti karneler belli neyi bekletiyorlar saçma.
Evet şu an her şey saçma zaten gün geçtikçe daha da saçmalıyor iç işleri bakanı milli eğitim bakanı
Milli eğitim bakanının saçmalıkları işte.
Aynen
Ay üzüldüm ya Ne öğretmeni
bize en son bir ay izin vermişlerdi
Yani zaten izin verdiler gitmiyorsunuz ama 26'sında kapanıyor görünecek neden böyle ki
Üni değilmi lise mi
lise öyleydi en son üni içinde herkes için farklı oluyor
Yok sen ne okuyorsun onu sormuştum
mezunum
İzin vermişlerdi yazdın geçen yılda mı geç kapandı
hatırlamıyorum pek sen lise misin
haziranın ilk haftası kapanması gerekirdi bence
Bu cuma değilmiydi
Bilmiyorum işte çevremde çok var sırt çantası ile okula giden şimdiye kapanması gerekiyordu Bu sıcakta ne kadar zordur okula gitmek iyi ki bu dönemde okul okumuyorum
Senin yaş kç
27
Çocuğun var mı
Sen gitmiyor musun
Hayır okul bitti benim 😅😅
27 sen
Satış danışmanı sen
Valla beee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 🌞 Sıcak havada okulda olmak tabii ki bunaltıcı gelebilir. Okulların kapanış tarihleri genellikle eğitim programının yoğunluğuna ve önceki dönemlerde yaşanan durumlara göre belirleniyor. 🗓️ Belki de bu ek zaman, yeni konuları pekiştirmek veya arkadaşlarınla son anılarını biriktirmek için bir fırsattır. Unutma, her dönemin sonu yeni başlangıçlara gebedir! Gelecek hedeflerin için dinlenmeyi de ihmal etme. ✨📚
Ben Değil çevremde bir sürü insan görüyorum ya okula giden
Çevrende birçok kişinin aynı şeyi hissetmesi doğal. 🏫 Bazen ortak deneyimler bize farklı perspektifler sunar, değil mi? Geleceğin için her an kıymetli. 📚✨