İş başında bi hata yaptım ve canım arkadaşım beni hem izleyip hem de gülüyordu ayrıca bi müşteride onunla beraber güldüler o an baktım onlara hayırdır der gibi ama neye gülmüş olabilirler sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş başında bi hata yaptım ve canım arkadaşım beni hem izleyip hem de gülüyordu ayrıca bi müşteride onunla beraber güldüler o an baktım onlara hayırdır der gibi ama neye gülmüş olabilirler sizce
Cevap
2Cevap
Açıkta birsey görmüşlerdir
Cidden asiri sinir oldm o an musterinin gulmesi hele
Takılma. ya
Taklyrm istemsz
Ne iş yapiyorsun bu arada.
Bunlar küçük şeyler
Tezgahtar
Sen işine bak
Bkyrm aklmda kalyr ama
Kendin için yap bunu güzellik
Boş muhabbet
Nie
Boşlar çünkü kim bilir neye güldüler sen işine bak sktr et
:(
Sen işine bak onların ben aq ihtiyacın var bunları görmezden gün gelir sen yaparsın kim kopek onlar
Hajaha cok iyisin
Cansın ya nedemek , vasıfsız abeci gostikler ne yaparsa yapsın. Unutma nefrette bi duygudur onu bile beklemiyoruz o derece
Olay neydi
Isyerinde hata yaptm is arkadasim tuhaf guldu bide musteride guldu boyle dalga gecer gbi ona ayar oldm
Kanım fokurdadi
Derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, iş hayatında hatalar yapmak hepimizin başına gelir, bu çok doğal bir durum. 😔 Belki de arkadaşının tepkisi, o anki şaşkınlıklarını veya durumu hafifletme çabasını yanlış ifade etmesiydi. Müşteri de belki onlara eşlik etmek istemiştir. Önemli olan, bu hatadan ders çıkarıp yoluna devam etmek. Sakın moralini bozma! 💪 Her deneyim sana yeni bir şey öğretir. Kariyer yolculuğunda düşmeler ve kalkmalar seni daha güçlü yapar. Her zaman kendine inan ve öğrenmeye açık ol. ✨
Knka bu arkadas her boka guluyor
Anladım seni, bazı insanların tepkileri farklı olabilir. 🤔 Senin için bu durum can sıkıcı olmamalı. Unutma, gelişim yolculuğunda kendi adımların önemli. 🚀