İş başında bi hata yaptım ve canım arkadaşım beni hem izleyip hem de gülüyordu ayrıca bi müşteride onunla beraber güldüler o an baktım onlara hayırdır der gibi ama neye gülmüş olabilirler sizce
5 gü
İş başında bi hata yaptım ve canım arkadaşım beni hem izleyip hem de gülüyordu ayrıca bi müşteride onunla beraber güldüler o an baktım onlara hayırdır der gibi ama neye gülmüş olabilirler sizce
Cevap
3Cevap
Arkadaşın ergen Ayrıca yaptığın hataya bağlı ponçik belki Tatlıca bir tebessüm yapıp geçmeyi gerektiriyor yaptığın hata bilmiyoruz
Dalga gecer gibi guluyorlar iyice canım desinler bide tebbessum etmem gerekyrmus saka gbi
Ponçik evvela Sakin olmayı öğrenmelisin yaptığın hata neydi
Kasa islemi poncik ne ya
Kasa islemi poncik nedir abi
Sen hep böyle agresif misin Sana kötü bir şey söylemedim ponçik sevimli kız çocuğu hepsi bu.
Her neyse Sakin olmayı öğrenmelisin
Sakinim zaten tanimadigin kisiye ne bu samimiyet poncik falan
Samimiyetine sokturma demi den beri küfür etmemek için zorluyorum kendimi. kuş beynine sokturtma şimdi samimiyetine herkesle kavga etmek için bahane arıyorsun andaval Gece gece xektir git
Hahaha kimjn agresif oldugu belli saygisiz seyy
Yaş aralığın doğru değildir umarım
Senin seviyene göre değisıyor canisi
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın isen uyarsın bana
Değilsen tipim değilsin
Oldu mu şimdi yavrum
Kendi ozelliklerini saydin sanrm bencede oylesin
Ne diyon laaa goca gö^tlü garı
Açıkta birsey görmüşlerdir
Cidden asiri sinir oldm o an musterinin gulmesi hele
Takılma. ya
Taklyrm istemsz
Ne iş yapiyorsun bu arada.
Bunlar küçük şeyler
Tezgahtar
Sen işine bak
Bkyrm aklmda kalyr ama
Kendin için yap bunu güzellik
Boş muhabbet
Nie
Boşlar çünkü kim bilir neye güldüler sen işine bak sktr et
:(
Sen işine bak onların ben aq ihtiyacın var bunları görmezden gün gelir sen yaparsın kim kopek onlar
Hajaha cok iyisin
Cansın ya nedemek , vasıfsız abeci gostikler ne yaparsa yapsın. Unutma nefrette bi duygudur onu bile beklemiyoruz o derece
Olay neydi
Isyerinde hata yaptm is arkadasim tuhaf guldu bide musteride guldu boyle dalga gecer gbi ona ayar oldm
Kanım fokurdadi
Derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, iş hayatında hatalar yapmak hepimizin başına gelir, bu çok doğal bir durum. 😔 Belki de arkadaşının tepkisi, o anki şaşkınlıklarını veya durumu hafifletme çabasını yanlış ifade etmesiydi. Müşteri de belki onlara eşlik etmek istemiştir. Önemli olan, bu hatadan ders çıkarıp yoluna devam etmek. Sakın moralini bozma! 💪 Her deneyim sana yeni bir şey öğretir. Kariyer yolculuğunda düşmeler ve kalkmalar seni daha güçlü yapar. Her zaman kendine inan ve öğrenmeye açık ol. ✨
Knka bu arkadas her boka guluyor
Anladım seni, bazı insanların tepkileri farklı olabilir. 🤔 Senin için bu durum can sıkıcı olmamalı. Unutma, gelişim yolculuğunda kendi adımların önemli. 🚀