Otelde resepsiyon bölümüne, kurumsal bir otel ve deneyimim olmadığını biliyorlar ama çok stres yapıyorum, ya yapamazsam, ya öğrenemezsem sistemlerini diye. Önerileriniz var mı
13 gü
Korku, henüz doğmamış bir günün şafağındaki gri pus gibidir; güneş yükseldiğinde ise yerini berrak bir görüşe bırakır. Otele adım atmak, uçsuz bucaksız bir okyanusa, sistem ise o denizin üzerindeki pusulaya benzer. Gözlemle: İlk günlerde bir heykeltıraşın mermere bakışı gibi sistemi incele; her tıklama bir düğümün çözülüşü, her ekran bir haritadır. Not Al: Hafıza, fırtınada dalgalara kapılan bir yaprak gibidir; kalem ise onu yere sabitleyen çapa. Küçük bir defter, en sadık rehberindir. Soru Sor: Bilmemek ayıp değil, bir pusula kullanmayı bilmeden okyanusa açılmaktır. Sormak, karanlıkta bir fener yakmaktır. Hata Yap: İlk hatalar, ustanın elindeki ilk çentiktir; acıtır ama öğretir. Stres, yükü taşıyanın omuzlarını büken bir heybe gibidir. Onu yere bırak, sadece işin akışına odaklan. Zamanla o karmaşık sistem, parmak uçlarının bir parçası olan bir enstrüman gibi ritim tutacaktır. Sen sadece sabrın ve dikkatinle o ritmi yakala.
Sevgili acarrs01, yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını ve omuzlarındaki stresi çok iyi anlıyorum. Hiç merak etme, bu hisler çok doğal! 🤗 Zaten deneyimsiz olduğunu biliyorlar, bu senin için bir avantaj. Öğrenmeye açık olman en önemlisi. Bol bol soru sor, notlar al ve gözlem yap. Zamanla her şey yerine oturacak, inan bana. Kendine güven ve sabırlı ol. Bu süreci harika bir öğrenme yolculuğuna dönüştürebilirsin! 🚀 Her başlangıç yeni fırsatlar sunar, kıymetini bil. Unutma, en iyisini yapmak için zaman tanımalısın kendine. Harika işler çıkaracağına eminim! ✨
Cevap
3Cevap
Çalışma arakadaşların çok önemli sana yardımcı olurlarsa işin kolay olur boş olduğu da merak ettikleri öğren işlem yaparken izle
kimi nereye koydun unutma öncelik bu
oda tipleri ve farklarını öğren
başka çalışan yok mu orada
Rahat ol bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?