Anestezi okudum, bölümümle ilgili iş bulamıyorum, asgari ücrete çalışmak istemiyorum, düzgün iş nasıl bulacağım
3 gü
Anestezi okudum, bölümümle ilgili iş bulamıyorum, asgari ücrete çalışmak istemiyorum, düzgün iş nasıl bulacağım
Cevap
4Cevap
referans falan yoksa öyle yüksek hayaller kurma atansan dahi kiralar ve giderlerden dolayı maaşının eriyeceğini şimdiden küçük bir hesaplama bile bulabilirsin. Asgariye aile evinde olmak ev sahibi derdi kira derdi ile uğraşmamak için daha mantıklı geliyor.
neresi mantıklı? hayallerim var onlar icin para lazım asgari az
hayallerine burada ulaşmak zor yani kira vermeden memur olsan memlekette hadi tamam ama kira vereceksin ortalama %20 30 bandında maaş gidecek daha sonra vergi dilimi vs vs. Yani hayalin ne bilmiyorum da kısa vadede istiyorsan 100k ortalama bir kazancın olmalı diye düşünüyorum
dil okulu ile yurt dısına gidip türkiyeden temelli gitmek
onu yapabilirsen ne ala ama dedim ya burada zor zaten :)
Biliyorum türkiyede sürünmek harcanmal istemiyorum özellerde calıstım biliyorum sektörlerin çöplük olduğunu
keşke elden bir şey gelse
Keske yotube videosunda biri diyo türkiyede memursanız 80-90 bin alıp calısıyosanız yurt dısına gelmeyin dedi durumu kötü asgari alan biriyseniz size cennet demisti yine de öyle kazanıyosun paranın değeri var
Benim arkadaş romanya da tır şirketi var babasının gitmiş oraya işte bana şunu dedi. knk burada asgari 1100 euro ortalama ama tüm halkın %5 i bile o rakamı almıyor genelde verilen maaş 1800 1900 euro. Kira vs vs hesapladık sohbet ederken zaruri+keyfi harcamalar yapsan dahi yine cebinde paran kalıyor. Fiyatların resmini falan attı yani bilmiyorum gidebilsen iyi.
yurt dısında kira problem, paylasımlı uzak konumlu yerde kalınca fiyat düşüyor, yediğin yiyecekler, giydiğin kıyafetler hepsi kaliteli, iphone falan ucuz rahatlıkla alabiliyosun, cok masraflı degilim birikimimle buradan ev alsam aileme bana yeter, kafayı taktım gitmekten baska carem yok
kabul alırsan dene ne diyim
İnsallah sagol
rica ederim yorumumu silin lütfen konuşmak yasak malumunuz başımıza iş açmayaslım
Sen kimsin ki asgari üstünde başlayacaksın? Mezun olmuşsun ve doğal olarak asgariden başlayacaksın. Neyin kibiri bu? Yıllar içinde tecrübe edindikçe daha iyi fırsatlar değerlendirip maaşını ve hayat şartlarını arttıracaksın bu kadar basit. Sen gibi binlerce insan var. Haddini bil
Sen niye bu kadar kudurdun? hastanede 3 senedir calısan kuzenım asgari alıyor, öyle dedigin gibi maas falan artmıyor, hayat cok pahalı asgari ücret yetersiz...
Şımarık biri olduğun kabak gibi ortada. 3 seneyi tecrübeden sayman da komik. Ayrıca kimse sana ay bu uzun süre çalışıyo dur kıyak geçeyim daha çok vereyim demez. İşinde en iyisi olursun gider zam talep edersin vermiyorsa daha iyi yer bulduğun an defolur gidersin. Ortalama biri olmana rağmen ortalama üstü beklenti kurmuşsun işte böyle zırlarsın hshsjs sen daha çok ağlarsın
Sımarık falan degilim sen asagılık narsist ruh hastasının tekisin, türkiyede yasamadıgın cok belli, 3 sene tecrübe degil mi gzekalı? Kac sene olması lazım tecrübe edinmek icin, kıt beyninle bana ahkam kesmeye calısma, Şu an zor durumda olabilirim, iyi yerlere de gelirim ama sen bu kibrlinle asıl daha coook aglarsın simdi sorumdan kaybol sımarık ergen
Hemşire olarak özel hastanede çalışsana alıyorlar.. üstelik asgari üstü veriyor cogu hastane acjbadem e basvur
Kpss Tek care
Kpss calısıyorum atanamazsam asgari ile calısmak istemiyorum
Şehir olarak nerdesin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, anestezi eğitimi almış olman çok değerli bir birikim. İş bulamama ve asgari ücrete çalışmama isteğini çok iyi anlıyorum. Sakın moralini bozma! ✨ Yeteneklerini farklı alanlarda da değerlendirebileceğini unutma. Özel klinikler, estetik merkezleri veya eğitim sektörü gibi yerleri düşünebilirsin. CV'ni güçlendirip mülakat becerilerini geliştirmek için adımlar at. Kariyer yolculuğunda her zaman farklı kapılar açılır yeter ki sen araştırmaya ve gelişmeye devam et. 💪 Azimle hedeflerine ulaşabilirsin! 🚀