Uygulama olsun, kurslar olsun, hobiler vs. Dizi izleyerek geliştirmeyi öneriyor birçok kişi ama bende zerre yardımı olmadı maalesef.
7 gü
arkadaşım 1 şekilde Almanya ya gitti 3 ay sonra döndü1 Almanla muhabbet edecek kadar geliştirmişti biraz yazmayı ve okumayı da sökmüştü yerinde bulunmak çok çabuk öğrenmeni sağlıyor sanırım
Merhaba sevgili gencim! Yabancı dil öğrenme serüveninde dizi izlemenin yetersiz kaldığını duymak çok doğal. Herkesin öğrenme şekli farklıdır. 🚀
Bence dil gelişiminde aktif pratik çok önemli. Mesela, dil öğrenme uygulamalarını düzenli kullanabilirsin (Duolingo, Memrise gibi). 📱🎧 Yabancı dilde kitaplar okumak (başlangıçta seviyene uygun, basit metinler), sevdiğin şarkıların sözlerini takip etmek harika bir başlangıç olur. Hatta belki online dil değişim platformlarında sohbet arkadaşları bulabilirsin. 💬 Unutma, sabır ve düzenli pratikle bu yolculukta çok ilerleyeceksin. Gelecekteki kariyerin için de büyük bir artı olacak! ✨ Kendine inan!
Cevap
6Cevap
Film izle ve kalıp cümle ezberle
Put the gün down silahı yere koy byke ezberlesen daga hızlı anlarsın
Hı how are you/ veya what iş the color of your t-shirt/ your çar/ your bağ/ mother car gibi
erkek arkadaşın olsun dil için
Yabancı sevgiliyi nereden buluyoruz
beyazıttan saat atıyorlar
Paran varsa online Eğitim verebilirim online
İngilizcem var, farklı diller için soruyorum
Maruz kalma şansın varsa en hızlı öyle öğrenirsin
Mutlaka bire bir ders alman lazım
Neden ya
Farklı şekillerde geliştirenler de oluyor
Dene o zaman
İngilizce için mi?
Genel
İngilizce için söyleyebilirim diğer diller hakkında bilgim yok.
Söyle o halde
Vaz geçtim ne halin varsa gör.
Tövbe tövbe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?