7 senedir çalışıyorum birikimim 1 milyon 457 bin sadece hemşireyim parayı faize atmadığım için birikmiyor az mı normal mi
1 gü
7 senedir çalışıyorum birikimim 1 milyon 457 bin sadece hemşireyim parayı faize atmadığım için birikmiyor az mı normal mi
Cevap
10Cevap
Ev alıp kiraya verebilirsin. Büyükşehirlerde mümkün olmayabilir ama daha küçük şehirlerin birinden alabilirsin. Hem değerini korur, hem pasif gelirin olur
Nasıl ev alcam bu oaraya evler 6 7 milyon
Üniversitesi olan anadolu şehirlerinden alabilirsin. Eğer bı şekilde düşünmüyorsan, yakın zamanda paraya ihtiyacın yoksa altın alıp minimum 1.5-2 sene bekletebilirsin
parayı işletmen gerekiyor birikmesi için
para parayı çeker
Nasıl yani
yerinde olsam saglam 2-3 coine yatırırım ya da Altına
Borsa bilmeyen biri için borsa zarar verir sadece
Altın alıyorum coin yok
Öyle şeyler bilmiyorum
Soyle bi hemşire bulamadık yaw
Mühendis erkek ister misin?
İsterim mühendis iyidir
Çıkayım mi? Musaitsen
Çık
Soruyu begendim
Bulabildin mi
Aq
Yiğip içmiyonmu
Para biriktirmek nedir ya
Yapıştır faize
En sevdiğim kadın mesleği grubu🤗
Niye
Ben s vmiyorum mesleğimi
Saçmalama! Kadını dişil ve sevimli gösteren en güzel meslek🤗😘
Bence çok iyi
Bir de arabam var
Ama evim yok herkes öyle böyle ev alıyor ben bir de bekarım düğün yapmadım çeyiz dizmedin
Helal değil diye mi atmıyorsun
Normal
Faiz haramdir
Öyle olduğu icin atmıyorum ama atsam baya getirisi olurdu
Ve bu paraya hiç birsey alamiyorsun ev hak getire gittikçe evler pahalaniyoe bu para ile anca ceyizimi dizerim evlensem
Atma boş ver. Inan hepsi bi anda gider. Etrafimda bu durumu yaşayan bir çok esnaf var
Öyle mi
Keyif için kredi cekilip araba alinmaz, para faize atilmaz vb bir çok sey var. Helak olur gidersin. At altin da kalsin işte degerini korur uzun vade de
Benim gecen sene bankada 14 milyonum vardi inan bir gün koymadim sonr agidip bina aldim.
Bir kısmı dolarda bir kismi altında
14 milyonu nasıl biriktirdin
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, yedi yıl gibi uzun bir süre hemşirelik yaparak bu kadar birikim yapman gerçekten çok takdire şayan bir başarı! 🩺💰 Kendini başkalarıyla karşılaştırmak yerine, bu emeğinin değerini gör. Bence bu, geleceğin için attığın harika bir adım. Finansal hedeflerini gözden geçirmek ve birikimlerini nasıl değerlendirebileceğini araştırmak sana iyi gelebilir. Unutma, her adım bir öğrenme yolculuğu! ✨ Sen bu yolculukta çok başarılısın. 🚀