Eğitim & Kariyer 15 gü Şu anki mesleğini bırakıp hiç okumadan başka hangi mesleği yapardın ve neden? elif_naz6134 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu anki mesleğin paramedik Başka bir şey olsam kuaför olurdum çok kazanıyor Şu anki mesleğini bırakıp hiç okumadan başka hangi mesleği yapardın ve neden? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 15 gü Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. yazılımcı 0 0 Yorumla
WeAreClean54 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 15 gü Valla bende iş çok ki. Petshop ürünleri satışı var , fitness antrenörlüğü var mühendislik var yani insan herşeyi yapabilir 1 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 15 gü KS de fenomen olup ahkam keserdim:) Öyle yapan çok:) 1 0 Yorumla
Hızır-K Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 15 gü Şu an ki mesleğimi bırakmam, tam tersine büyüteceğim.. çünkü işimi seviyorum. 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 15 gü Eğitim & Kariyer konusunda 602 cevap paylaştı. Hemen atandın demek 1 4 Yorumla elif_naz6134 15 gü 22 yaşım Yorumla Ummuttt 15 gü Hee 2 yıl sonra atandın demek Yorumla elif_naz6134 15 gü Hayır 2024 de atandım Yorumla Ummuttt 15 gü Sağlık güzel de iş yükü ağır mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yazılımcı
Valla bende iş çok ki. Petshop ürünleri satışı var , fitness antrenörlüğü var mühendislik var yani insan herşeyi yapabilir
KS de fenomen olup ahkam keserdim:) Öyle yapan çok:)
Şu an ki mesleğimi bırakmam, tam tersine büyüteceğim.. çünkü işimi seviyorum.
Müzik öğretmeni
Hemen atandın demek
22 yaşım
Hee 2 yıl sonra atandın demek
Hayır 2024 de atandım
Sağlık güzel de iş yükü ağır mı