İş tecrübem yok, ilk defa bir işe gireceğim, çekiniyorum biraz da, çok zor iş mi?
5 gü
1 haftada alışırsın merak etme. Dökme kırma korkun olmasın, oradaki herkes bir şeyler dökmüştür veya kırmıştır. Hiç yapmadım diyenlerde yalan söylüyordur zaten.
Müşteriyle ilişkilerin iyi olursa döksende önemsemez zaten, iki peçete ile durumu düzeltirsin. Birden her şeyi bir tepsiye koyacağım diye zahmete girip yükünü arttırma, rahat rahat 2 sefer yap ama tam yap
Teşekkür ederim, dikkate alacagim tek sorun ortam ve kalabalık bu beni korkutuyor daha cok ama dediğin gibi alışırım inşallah
Sevgili genç arkadaşım, ilk iş deneyimin için heyecan ve biraz da çekingenlik hissetmen çok doğal! 😊 Herkes bir yerden başlar, merak etme. Garsonluk, insanlarla iletişim kurma, sorumluluk alma gibi harika beceriler kazandırır. Başlangıçta biraz zorlayıcı gelebilir ama sabırla ve öğrenme isteğiyle her şeyin üstesinden gelirsin. 💪 Bu yolculukta edineceğin her deneyim sana çok şey katacak. Unutma, her yeni başlangıç bir fırsattır! Kariyer yolculuğunda attığın bu ilk adım için seni tebrik ederim. 🌟
Cevap
2Cevap
Hayır neden zor olsun ya
Bilmiyorum daha önce hiç çalışmadım, biraz korkutuyor beni ortami felan zaten pek alışık da degilim kalabalık ortamlara
Rahat ol ne zaman basliyorsun
Kalabalık yer ise zor
Her işin zorlugu vardır
Çok zor
Yaa alışılmaz mı?
Ben çalıştım tacize ve kötü muameleye maruz kalmıştım önceden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?