Eğitim & Kariyer 21 sa Mesleğin nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi meslekle uğraşıyorsun? Güncellemeler21 sa Güncel Mesleğin nedir? Cevapla Meslek Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Viyanalı-Adam Takip Et Xper 4 Yaş: 36 21 sa Elektrik elektronik mühendisiyim, şirket sahibiyim. 0 16 Yorumla Soran 21 sa Özendik kardeşim ne yalan söyleyelim Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Teşekkür ederim, gurur duydum. Yorumla Soran 21 sa Abi nerede şirketin Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Viyana'da şirketim, Türkiye'de yaşamıyorum. Yorumla Soran 21 sa Abi çok şanslısın bizde Türkiye’de öğrenciyiz işte naparsın Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Kaç yaşındasın? Yorumla Soran 21 sa 23 bu sene Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Eşiniz evlenince çalışmanızı istemezse tepkiniz ne olurdu, karşı gelir misiniz? ↗ Yorumla Soran 21 sa Abi neden böyle düşünüyorsun ben ikeride doktor olduğumda mesleğimi yapamayacaksam neden okudum? Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Çok değerli ve kıymetli bir meslek sahibi ise destek olurum. Bir doktoru kutsal görevinden alı koymam. Başka bir meslek gurubundan ise çalışmasın daha iyi. Yorumla Soran 21 sa Neden Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Eşim olacak kişiye nedenini detaylıca anlatırım. Yorumla Soran 21 sa Peki anladım abi Sizde espressolab var mı abi merak ettim Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Avusturya'da maalesef yok, neden sordun? Yorumla Soran 21 sa Oralarda da var mı merak ettim baristalık yaptım da zamanında ondan Yorumla Viyanalı-Adam 21 sa Benzeri yerler var, emsalleri mevcut. Bu arada neden buradan sohbet ettiğimizi anlamadım dm varken. Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 21 sa Eğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı. Uluslararası tır şoförüyüm 😕 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 21 sa Mesleğim yok henüz 1 2 Yorumla Soran 21 sa Nerede öğrencisin Yorumla Cevap sahibi 21 sa Üniversite okumuyorum daha Yorumla
drboobbyholmes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 21 sa dOKTORUM 0 3 Yorumla Soran 21 sa Çoook iyi Yorumla Soran 21 sa Yok Yorumla drboobbyholmes 21 sa Why not Yorumla
Kursatb10 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 21 sa Antrenor 0 28 Yorumla Soran 21 sa Kürşat belli Yorumla Kursatb10 21 sa Sag ol. Yorumla Soran 21 sa Antrenör olsan ne olur kararlarında SAĞLAM olamadıktan sonra Yorumla Kursatb10 21 sa Tabi Yorumla Soran 21 sa Sende öylesin boğa kursat Yorumla Kursatb10 21 sa Boga nettir aslinda. Sen az once de boga yazan kisi diil misin Yorumla Soran 21 sa Evet reis benim Yorumla Kursatb10 21 sa Vay reis her aksiyonda boga oldugumu hatirlatiyorsun eyv Yorumla Soran 21 sa Sayende boğaların tutarsız olduklarını öğrendim nasıl unutayım Yorumla Kursatb10 21 sa Rica ederim kral Yorumla Soran 21 sa Korkma korkma Dm den yazıştığın biri değilim hshshshsh Yorumla Kursatb10 21 sa Korkmadim kral yazışsam nolck dndnjd Yorumla Soran 21 sa Benle yazışamazsın zaten seni burdan tanıyorum Yorumla Kursatb10 21 sa Yazışmayayım kral ne kaybederim ki Yorumla Soran 21 sa 👍 Yorumla Kursatb10 21 sa 🍗 Yorumla Soran 21 sa Bune? Yorumla Kursatb10 21 sa Tavuk kanadı 🍗🍗🍗 Yorumla Soran 21 sa Ne alaka tavuk kanadı? Yorumla Kursatb10 21 sa Açım Yorumla Soran 21 sa Yemek ye o zaman Yorumla Kursatb10 21 sa Yemin ederim cok mantikli Yorumla Soran 21 sa Motor becelerilerini kullanabilmene sevindim Yorumla Kursatb10 21 sa Uuu motor beceri falan!!! Nesin sen anaokulu ogrt falan mi? Yorumla Soran 21 sa Doktor adayı? Yorumla Kursatb10 21 sa Ooo bu cok daha sert bi cevap. oldu. hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinda 🙏 Yorumla Soran 21 sa Teşekkürler. Yorumla Kursatb10 21 sa Ricas Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 21 sa Eğitim & Kariyer konusunda 405 cevap paylaştı. Avukatım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Elektrik elektronik mühendisiyim, şirket sahibiyim.
Özendik kardeşim ne yalan söyleyelim
Teşekkür ederim, gurur duydum.
Abi nerede şirketin
Viyana'da şirketim, Türkiye'de yaşamıyorum.
Abi çok şanslısın bizde Türkiye’de öğrenciyiz işte naparsın
Kaç yaşındasın?
23 bu sene
Eşiniz evlenince çalışmanızı istemezse tepkiniz ne olurdu, karşı gelir misiniz? ↗
Abi neden böyle düşünüyorsun ben ikeride doktor olduğumda mesleğimi yapamayacaksam neden okudum?
Çok değerli ve kıymetli bir meslek sahibi ise destek olurum. Bir doktoru kutsal görevinden alı koymam. Başka bir meslek gurubundan ise çalışmasın daha iyi.
Neden
Eşim olacak kişiye nedenini detaylıca anlatırım.
Peki anladım abi
Sizde espressolab var mı abi merak ettim
Avusturya'da maalesef yok, neden sordun?
Oralarda da var mı merak ettim baristalık yaptım da zamanında ondan
Benzeri yerler var, emsalleri mevcut. Bu arada neden buradan sohbet ettiğimizi anlamadım dm varken.
Oturduğum yerden para kazanıyorum
Uluslararası tır şoförüyüm 😕
Lojistik öğrencisiyim
Mesleğim yok henüz
Nerede öğrencisin
Üniversite okumuyorum daha
dOKTORUM
Çoook iyi
Yok
Why not
Antrenor
Kürşat belli
Sag ol.
Antrenör olsan ne olur kararlarında SAĞLAM olamadıktan sonra
Tabi
Sende öylesin boğa kursat
Boga nettir aslinda. Sen az once de boga yazan kisi diil misin
Evet reis benim
Vay reis her aksiyonda boga oldugumu hatirlatiyorsun eyv
Sayende boğaların tutarsız olduklarını öğrendim nasıl unutayım
Rica ederim kral
Korkma korkma Dm den yazıştığın biri değilim hshshshsh
Korkmadim kral yazışsam nolck dndnjd
Benle yazışamazsın zaten seni burdan tanıyorum
Yazışmayayım kral ne kaybederim ki
👍
🍗
Bune?
Tavuk kanadı 🍗🍗🍗
Ne alaka tavuk kanadı?
Açım
Yemek ye o zaman
Yemin ederim cok mantikli
Motor becelerilerini kullanabilmene sevindim
Uuu motor beceri falan!!! Nesin sen anaokulu ogrt falan mi?
Doktor adayı?
Ooo bu cok daha sert bi cevap. oldu. hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinda 🙏
Teşekkürler.
Ricas
Makyöz
Avukatım
Terziyim
Hemşire
I * a nursa
Tüccar turizm
Fizyoterapist masör
Diş Hekimi