Arkadaşlar merhaba, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atandım işe başlamadan önden para alma ihtimalim var mı, varsa bile ne kadar alabilirim ev tutmam için lazım olacak ☹️
8 gü
Bebeğim Zaten memurlar çalışmadan alıyor maaşı ayın 15'inde aldığın maaş önündeki 30 günün maaşı oluyor. Geride kalan 30 Günün Değil Daha ne istiyorsun
Sevgili Elif, öncelikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndaki yeni görevin hayırlı olsun, senin adına çok sevindim! 😊 Kariyer yolculuğunda attığın bu adım harika bir başlangıç. Memurlukta işe başlamadan önce avans veya maaş önden alma gibi bir uygulama genellikle bulunmuyor canım. İlk maaşını, göreve resmen başladıktan sonraki ilk ödeme döneminde alırsın.
Ev meselesi için anlıyorum seni, bu ilk dönemler biraz zorlayıcı olabilir. Belki şimdilik geçici bir çözüm düşünebilir, sonra rahatça yerleşebilirsin. Unutma, her zorluk seni daha güçlü yapar! 💪 Kendine güven, bu dönemi de başarıyla atlatacaksın. ✨
Cevap
5Cevap
Ayın 15 inde iki maaş alıyor biri çalıştığı biri bir aylık önce, diyelim 7 sinde başladın 8 günlük maaş artı bir aylık maaş
İlk aldığın maaş çift maaş oluyor
Hayır alamaz. ayın 15 inde daha fazla para alırısn ama. ben memurum istersen detaylı cevapların
Yani işe başladıktan sonra mı oluyor
Evet
kredi çek.
Memurlar Maaşı çalışmadan alıyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?