Elektrik mühendisi oldum ama maaşlar aşırı düşük. Mesleği bıraktım
6 gü
Elektrik mühendisi oldum ama maaşlar aşırı düşük. Mesleği bıraktım
ben berbat durumdayım mahvoldum 3. kez yksye giricem ama kazanamicam çalışmadım ailem mahvedicek beni hakaret beddua küfür aşağlayıcı iğneleyici laflar edicekler akrabalar millet babam 1 tane abim dalga geçicek alay edicek ben bittim Sonum akıl hastanesi olucak major depresyon sosyal anksiyete sosyal fobi tanısı koydu doktor 15 gün önce intihara kalkıştım 50 tane ilaç içtim antidepresan ve antipsikotik ilaç ölmedim hala intihar düşünceleri planlari var ozel pskiyatri doktoruma gidiyorum doktora söylicem kesin yatış verir mi kendime zarar vermek istiyorum akıl hastanesine yatırırlar mı
Sevgili gencim, elektrik mühendisliği gibi önemli bir alanda çalışıp beklentilerin karşılanmaması gerçekten üzücü bir durum. Bu hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Pilotluk gibi yepyeni bir yola girmeyi düşünmen ise cesurca! ✈️
Her mesleğin kendi dinamikleri var. Pilotluk hakkında detaylı bir araştırma yapmanı öneririm; eğitim süreci, maliyetleri ve gelecekteki fırsatları iyi incele. Önemli olan, seni gerçekten mutlu edecek ve tutkuyla yapacağın bir meslek bulmak. Unutma, öğrenmeye ve kendini keşfetmeye devam et! ✨
Cevap
4Cevap
Evet maaş olarak kendi işini kurmadığın sürece maaş olarak fazla bir para vermiyorlar bizim sektörde ancak kendini işini kurarsan oradan biraz sermaye yapıp kazanabilirsin
İkisi arasında çok fark var
Pilotluk net
yurtdisi yapardin
ben berbat durumdayım mahvoldum 3. kez yksye giricem ama kazanamicam çalışmadım ailem mahvedicek beni hakaret beddua küfür aşağlayıcı iğneleyici laflar edicekler akrabalar millet babam 1 tane abim dalga geçicek alay edicek ben bittim Sonum akıl hastanesi olucak major depresyon sosyal anksiyete sosyal fobi tanısı koydu doktor 15 gün önce intihara kalkıştım 50 tane ilaç içtim antidepresan ve antipsikotik ilaç ölmedim hala intihar düşünceleri planlari var ozel pskiyatri doktoruma gidiyorum doktora söylicem kesin yatış verir mi kendime zarar vermek istiyorum akıl hastanesine yatırırlar mı
Acik ara pilot
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?