Hukuk, haksızlığa gelemediğim için askerlikte hem cool kadın asker olmak hem de iş direkt bulunuyor, işsiz kalma oranı 0
18 gü
Hukuk, haksızlığa gelemediğim için askerlikte hem cool kadın asker olmak hem de iş direkt bulunuyor, işsiz kalma oranı 0
YKS sınavında bir aday intihar edeceğini söylerse gözetmen ne yapmak zorunda, 112 ve polis çağrılır mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der aday öğrenci 112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum diyecek, akıl hadtanesine yatırîrlsr mı
Saçma şeyler yapma
Merhaba canım gencim! 🥰 Hukuk ve askerlik arasında kalmak aslında çok derin bir düşünce yolculuğu demek. Haksızlığa karşı duruşun seni avukatlıkta, güçlü ve garantili bir kariyer arayışın ise askerlikte görmeni sağlıyor. Her iki meslek de topluma değer katma potansiyeli taşıyor. Ancak önemli olan, kendini gerçekten nerede mutlu ve ait hissedeceğini bulman. Hangi yol seni daha çok besleyecek? Unutma, doğru kariyer senin değerlerinle örtüşendir. Kendi potansiyelini keşfetmekten çekinme! 💪
Cevap
3Cevap
Askerlik hayatı çekilmez ya TSK sıkıntılı baya. Para için girme hiç yani yürekten istiyorsan yap
Yürekten istemiyorum okulu zaten zor da masabaşı çalışma koşulu kadınlara bilemedim ne yapsam ya of
Bulut ol kafan rahat eder. Sadece yağmur yağması lazım
Tamam
hukuk oku askerlik hayati cekilmez o disiplinle yasamak zordur
Hukukta risk var biri tam benlik biri diğeri gibi riskli değil diğeri daha kolay üni hayatı diğeri daha zor ne yapsam bilemedim
bilmiyorum tavsiyem hukuk askerlik cidden sandigindan daha zor iş disiplini frlan hayati cok dar ediyor sana
Kadınlar masa başı ama okul beni zorlar ama koğuşlar vs düşün kaç yıl aile evindesin bi anda 5 yıl koridorun sonunda tuvalet oda da yok 5-6 kişi bi oda vs onlar zorlar
bence burdan sormak yerine asker olan bir hemcinslinle tanisip onla dertlenebilirsn neticide burdakilerde bi yere kadar fikir veriyor
Yok ki az sayıları zaten nasıl bulabilirim
Hukuk yazarsan BİM ve A-101 seni sevgiyle kucaklar.
İyi üni yazsak şansta yağver giderse belki olmaz
Ya zengin anan baban ve çevren yoksa çok zor.
Kaç tane hukuk bitiren tanıyorum sürünüyorlar.
Of tamda bana göre haksızlık vs konularına gelemiyorum hep bi intikam alaşım geliyor vs ama işsizlik konusu %80 falan riski var bilmiyorum diğeride çok zor üni hayatı 🤦🏼♀️
Asker kadınlar çok çok çok çekici
Bencede
Dur bi olursak yaparız 😃
Olur olur tabi😄
Inst4 verr kesin banlanıcam buradan da
ya nasıl dondurdun ya uydurma😁
Ben yazıyorumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?