benimde okumaya ihtiyacım yok varlıklı bir ailede doğdum halalarım bile dedemin parasını yiyor hiç bir şey yapmadan ama ben bana verilen parayı 30 50 katlayacağım neden sadece onunla yetineyim ki o yüzden okuyorum
yapabilecekken neden yapmıyorsun ki ferrari sf90 a binebilecekken bmw 3 e binmek gibi bişey sen bilirsin herkes böyle değil ben sınırlarımı zorluyorum sen yapmayabilirsin o senin konfor alanın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
okumadan olmaz
Zor
benimde okumaya ihtiyacım yok varlıklı bir ailede doğdum halalarım bile dedemin parasını yiyor hiç bir şey yapmadan ama ben bana verilen parayı 30 50 katlayacağım neden sadece onunla yetineyim ki o yüzden okuyorum
Bizde dedemin babamın parasını yiyecek tek kişi benim başka kimse yok neden 50ye katlayayim zaten ölüp gitmiyo muyuz ne bu doyumsuzlugumuz
yapabilecekken neden yapmıyorsun ki ferrari sf90 a binebilecekken bmw 3 e binmek gibi bişey sen bilirsin herkes böyle değil ben sınırlarımı zorluyorum sen yapmayabilirsin o senin konfor alanın
Bende tek çocuğum liseyi zor bitirdim
Niye
Başka kardeş yok bizim de durum iyi sende okuma bence
Ailem biraz baskı yapıyor babam değil de annem
Bana kimse karışmıyor
Mal değilsen oku
Neden
Cahil kalma
Ne alaka illa uni okicam ama atama vs devlet memuru falan diyorum
Meslek sorunun olmaz. Sen oku.
Yaş 15 mi
Hayır 19
Okuma sen
Meslek sorunum nasil olmaz
Paran vardir
Var da ultra zengin değiliz heralde tekim işte mal mülk falan babamın işi de iyi o kadar
Sen bu kafayla okuma zengin koca bul evlen
Okuyasım yok ama annem istiyor
Sen oku de
Of napayim ya sınava da az kaldi
Sevgilin varsa opus biraz
Şart
Sebeb