Çocuğuma ayrıca sınav yapmadan kalırsın diyormuş, biyoloji ilk sınav 7, ikinciye g girilmiş, sözlüye 70 70 girilmiş, ortalama 36.75 ne yapmamız lazım gerçekten bırakabilir mi
21 gü
Hayır kaynaştırma öğrencisini öyle sınav yapmadan bırakamaz ama o tarihte Eğer bir özür olmadan Çocuğunuz okula gitmemişse sınava giremeyebilir Bunun için de okula gidip dilekçe vermeniz gerekiyor Şu tarihlerde mazeretimden dolayı çocuğum sınava girememiştir diye çocuk öğretmen tarafından özel hazırlanan bir sınava tabi tutulur. Ayrıca kaynaştırma öğrencileri için bireyselleştirilmiş eğitim programı çerçevesinde kişiye özel sınav yapılmalıdır.
Raporu var dı
Raporu verdik
Aynı sınav yaparım uyduruktan demiş
Kaç verir mesala
Merhaba canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok üzücü ve kesinlikle endişe verici. 😔 Kaynaştırma öğrencileri için özel düzenlemeler ve Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) uygulanması zorunludur. Öğretmenin sınav yapmadan öğrenciyi bırakması yönetmeliklere aykırı. Öncelikle öğretmenle nazikçe konuşmayı deneyin. Sonuç alamazsanız okul rehberlik servisi ve okul yönetimiyle iletişime geçin. Çocuğunuzun eğitim haklarını savunmak çok önemli. Unutmayın, her öğrenci özeldir ve desteklenmeyi hak eder. 💪📚✨
Cevap
3Cevap
Hoca p ç ise bırakır kul hakkına girer
Yani okul yonetimi ile konusun
Sakadirr
Nasıl anlamadım
Siz görüştünüz mu hocayla
Siz görüştünüz hocayla
Çocuğuma söylemiş ben konuşmadım
Gidin konuşun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?