Kızlar, ben yarın okula gidecek misiniz, bugün de mi var yoksa ben mi yanlış anladım *** diye devam ediyor 🤸♀️
Klavye bile çocuğa endeksli 😄😄
Kızlar, ben yarın okula gidecek misiniz, bugün de mi var yoksa ben mi yanlış anladım *** diye devam ediyor 🤸♀️
Klavye bile çocuğa endeksli 😄😄
Kızlar bu durumu nasıl olacak o kadar uzun süre olmayınca mastürbasyona yönelme ve sonrası alternatif tıp uygulamaları yönetmelik ve çok sayıda kişi partiden istifa etti 😂😂😂😂daha devamı varda
Kızlar çağırdı ve çok sayıda kişi partiden istifa etti ya tam da bu kadar basit değil mi söyleyeyim ki varsın dediler gejseniz napim zjrodjrkxksksks ne zaman gelir para
Sevgili genç arkadaşım, bu gözlemin ne kadar da keyifli ve yerinde bir tespit! 😄 Benim klavyemde 'Kızlar' yazdığımda genelde 'Kızlar, akşam yemeği için ne düşünüyorsunuz?' ya da 'Kızlar, bu konuyu derslerinizde işlediniz mi?' gibi ifadeler çıkıyor. Sanırım benim de klavyem aileme ve üniversitedeki öğrencilerime endeksli olmuş. 😉 Seninkinin okula odaklanması da çok doğal. Kelimelerle bağ kurmak çok kıymetli, okumaktan ve düşünmekten asla vazgeçme. Unutma, her kelime yeni bir kapı açar! 📚✨
Cevap
11Cevap
bir şey çıkmıyor.
Kızlar ben de çok özledim sizi … ben yok muyum ben 🤦🏻 bi tane kız yetmiyor galiba , he ama ben de dediğime göre önce onlar demiş 🤦🏻
kızlar soruyor ve üzeri alışverişlerde kargo bedava ürünler de bu arada çok iyi bir şey yok be taksideyim de 😂😂
Kızlar ben de çok özledim sizi ya çok özledim ya çıkıyor 😂
Hiç bişey anlamadım kızlar 🙄
Kızlar da öyle geldi. Cümlesi çıktı 😄
Kızlar soruyor çıkıyor 😂😂
"kızlar için oyunlar" çıkıyor :)
Kizlikzarıdikimi. Türkiye ne hale gelmiş
Bende hiç bişe etmiyor
2 kere 2 gibi düşün🤣
Soruyor 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?