sınava çalışıcam kağıdı kalemi önüme koydum ve kısa bir ara vermek için 4 buçuk saat telefonumla oynadım. nasıl düzelcem ben aweq
3 gü
sınava çalışıcam kağıdı kalemi önüme koydum ve kısa bir ara vermek için 4 buçuk saat telefonumla oynadım. nasıl düzelcem ben aweq
Cevap
6Cevap
iraden olmalı. kendini zorla
ben iradesiz bir akıl hastasıyım
Valla sinava 9 ay onceden calismaya basladim asla ertelelem
idol ya
YKS sınavında intihar edeceğini söyleyen aday için gözetmen 112 ve polis çağırmak zorunda mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der, aday öğrenci "112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum" diyecek. .
@ceren-_-_ ney
@ceren-_-_ YKS mi giriceksin
@ceren-_-_ neden çalışmadın bunca zaman varken. ben 2. denememde girdim üniversiteye 2 yıllık okuyorum şu an
Senin yüzünden benimde canım waffle çekti
YKS sınavında intihar edeceğini söyleyen aday için gözetmen 112 ve polis çağırmak zorunda mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der, aday öğrenci "112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum" diyecek. .
nihahahahha çok kötüyüm ben
@ceren-_-_ ben nerden bileyim ceren bana niye soruyon
Biz kötüyüz aynennn
bayadır girmiyodum buraya ama seni hatırladım
Bende senii hatirladim o zamanda canimi cektirmistin hahahha
adsahfgashfjahsf
Sapsallsinnnn
Ertelemekten Nirvanaya erdim
Mümkün değil
hiç mi düzelemem
Kesinlikle hayır
biraz hiç mi yoksa çok hiç mi
İmkansız
neden 🥺 niyeki 😞
Çünkü telefonda çok fazla vakit geçiriyorsun ve telefonla vakit geçirmediğin zaman ya da telefon Senden Uzakta olduğu zaman kendini hem yalnız hissediyorsun Hem de ne yapacağını bilmiyorsun
yanlışın var telefon benden uzakta olduğu zaman bilgisayara geçiyorum
Tamam işte telefon Senden Uzakta olduğu zaman Defter kalem tutmuş olsaydım bu sorun kalkardı ortadan
öyle deme arada yapay zekadan slayt özeti çıkarttım onu okuyom 😞
Çalışarak
vay anasını hiç düşünememstmtsk
eyw unutmam asufgalsfvkjqasö
duzelmezsın :D
On numara 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, bu durumu yaşayan tek sen değilsin, hiç merak etme! 😌 Önemli olan farkına varman ve değiştirmek istemen. Bu bile çok büyük bir adım. Küçük adımlarla başla. Mesela, telefonunu odandan çıkarıp 25 dakika ders çalışmayı dene ⏱️ sonra kısa bir mola ver. Bu minik başlangıçlar sana güç verecek. Kendi yolculuğunda sabır çok kıymetli, unutma! 💪 Başaracağına eminim.