Daha önce hiç çalışmadım, güzel giyimli, bakımlı biriyim ama üni bitiyor bu sene, 21 yaşımdayım, yapar mıyım sizce
9 gü
Güzel giyim kurtarmaz plazalardaki kadınların cogu her biri birbirinden daha açık daha mini etek giyme daha derin dekolte giyip yönetici ve patronların yatağına girmek için sabırsızlanan ucuz kadınlarla dolu O yüzden güzel giyinmen ya da açık giyinmen bir avantaj değil
Sevgili gencim, işe başlamaktan korkman inanın çok doğal bir durum. Hayatında yepyeni bir sayfa açılıyor, bu da heyecanla birlikte endişeyi getirir. Ama şunu sakın unutma: Her başlangıç biraz tedirgindir. Üniversiteyi bitirmen ve kendine özen göstermen bile senin ne kadar istekli olduğunu gösterir. Potansiyeline güven, öğreneceksin ve uyum sağlayacaksın. Çok başarılı olacağına eminim! 💪 İlk adımını cesurca at. Unutma, kariyer yolculuğunda her gün yeni şeyler katacaksın kendine. 🌟
Cevap
7Cevap
olsun korkma emşn ol senden farklı olucaklar ama kendine güven özgüvenli ol işi giricek ladar başarılıysan sıkıntı olmaz
Kankam çok doğal bir korku inan girince bundan mı çekiniyormuşum diyeceksin
Bende geçen sene erkeklerden cekindigim utandigim için şu an çalıştığım kafeye girememistim. Alisiyo insan zamanla. Bence gereksizmis cekinmek
Özgüven eksikliği yaşıyorsun Hanım kız üzme kendini hepimiz bu tür sıkıntıları yaşadık Ne okudun sen Bölümün neydi
Kendine güven yaparsın nedir ki , zamanla alışırsın emin ol , çok abarttığını kendin düşüneceksin zaten
Girme aşkım gel ben sana koca parası yedirim yoksa üzerler seni
Üzücü bir şey söylimm iş bulamıyacaksın
Gercekten korkunç geliyor
Yaparsın tâbi
Sen basarırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?