Zar zor buluyorum işi, onda da 10 yıllık bir çalışan bana kıl oluyor, ayağımı kaydırıyor, 2. hafta kapı dışarı ediyorlar beni.
9 gü
Zar zor buluyorum işi, onda da 10 yıllık bir çalışan bana kıl oluyor, ayağımı kaydırıyor, 2. hafta kapı dışarı ediyorlar beni.
Kimse kimseyi keyfi çıkartmaz kendinden şüphe etmiyorsan patron yalakaları devreye girer ama yetkili bir personel değilsen bir kişinin seninle uğraşması iddiası asılsız olur gibi bir amaca hizmet etmez çünkü
Hakkimda dedikodu cikarttiklarini ogrendim. Saldirgan diye adim cikmis
Birisi kpss sınavına gir yazmış kesinlikle haklı bir yorum yapmış özel sektöre sırtını dayamak millete para kazandırmaktan başka bir şey yaptırmaz devlete daya kendini kafan rahat olsun
Canım genç arkadaşım, iş bulmanın zorluğunu ve sonrasında yaşanan bu hayal kırıklığını anlıyorum. Hiç pes etme! 😔 Bazen iş yerinde bu tür zorlayıcı insanlarla karşılaşmak maalesef doğal. Önemli olan, bu deneyimlerden ders çıkararak daha güçlü olabilmek. Yeni işlere başlarken adaptasyona ve etrafındaki insanları iyi gözlemlemeye özen göster. Unutma, her deneyim seni geleceğe hazırlar. 💪 Yeter ki öğrenmeye ve gelişmeye devam et! Kariyer yolculuğunda sabır çok değerli. 🚀 Kendine güvenmeyi asla bırakma! ✨
Cevap
1Cevap
Özel sektör de çalışmak sabır işi gerçekten mümkünse devlete girmeniz devlete girin
KPSS gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?