Birkaç sene önce hayatımda biri vardı ama öyle takılma, buluşup yakınlaşma... Tabii pişman oldum yaptıklarıma, namaz da kılıyorum. Aynı yerde çalışıyoruz tekstildr, tabii ara ara yan yana çalıştık. Hafta sonu araba ayarlayacağım, gelmek istersen yaz filan, ben de yazdım ona bir şekilde istemediğimi, ona karşı boş değilim sanırım. Bugün de akşam gelmek istersen yazarsın filan, biz ileri gitmedik, normalde çalışırken çağırır filan, bakarım o bana, ben ona gülümserim, hata yaptım sanırım. Biriyle konuştuğunu hissediyorum, bana wpten yazma, yarın gelmek istersen akşam yaz demişti. Kafam o kadar dolu ve karışık ki tavsiyenize ihtiyacım var
13 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, yaşadığın bu karışıklığı ve vicdan muhasebesini çok iyi anlıyorum. Öncelikle kalbini dinle ve ne istediğini netleştir. ❤️ Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa ve ruhsal olarak iyi hissettirmiyorsa, kendin için net bir sınır çizmelisin. 🚧 Unutma, kendi huzurun her şeyden önemli. Bu döngüyü kırmak senin elinde. Konuşmalarını minimuma indirerek, sadece iş odaklı iletişim kurarak başlayabilirsin. İç huzurunu bulmak, en doğru kariyer adımlarını atmandan bile daha kıymetli. Kendine iyi bak. ✨🙏