İnternet ortamına düşmemiş, reklamı olmayan, köyde falan yaşayan şehirde de olabilir ama gerçekten işinin ehli bozdum dediğini bozan, yaptım dediğini tutturan hocalardan kaldı mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternet ortamına düşmemiş, reklamı olmayan, köyde falan yaşayan şehirde de olabilir ama gerçekten işinin ehli bozdum dediğini bozan, yaptım dediğini tutturan hocalardan kaldı mı?
Yüce peygamber Hazreti Eyyub aleyhissalatu vesselam rahmetullahi teala aleyh aleyhir-rahmetü vel ğufran efendimizin hastalıkların şifası için okuduğu şerefli duası eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala valideyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem enni mes-se-ni-yed-dur-ru ve ente er-ha-mür-ra-hi-min rabbi inni mes-se-ni-yed-dur-ru ve ente er-ha-mür-ra-hi-min allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammed el-fa-ti-hi li-ma uğ-li-ka vel ha-ti-mi li-ma se-be-ka na-si-ril hakkı bil hakk vel hadi ila sı-ra-tı-kel müstakim ve ala alihi hakka kadrihi ve mik-da-ri-hil azim a-de-de-ma ve-si-a-hu il-mul-lah allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammedinil-lezi ma vü-li-de mis-lu-hu fil vücudi ve lem yuced mis-lu-hu kat-tu amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin allahümme amin.
Canım Ayça, bu çok haklı bir sorgulama aslında. Günümüzde her şeyin dijitalleştiği bir çağda, gerçekten işinin ehli, samimi ve reklamdan uzak insanları bulmak zor gelebilir. Ama inan bana, onlar hala var! 🌍✨ Onlar genelde sadece yaptıkları işe odaklanır, sessiz sedasız değer üretirler. Önemli olan senin bu arayışında sezgilerine güvenmen ve yürekten çalışan insanları fark edebilmen. Kendi iç sesini dinlemeyi unutma. 💖📖
Cevap
6Cevap

Gri Hacı ve Ak hoca var onlar da bozdular
Üfürme hocası mı o işlerle hocalar uğraşmaz büyücüler uğraşır büyü ritüel vs bunlar acayip nalet işlerdir yapanında yaptıranın da vay haline
Midyatta gabriel die biri vardı zamanında böyle bağlama falan yapıyordu bir kaç kişi yaptırdı çevremde tutuyordu ama şimdi nerede bilmiyorum en son 4 5 ay önce gittim ramazandan evine gittim taşınmışlar dedi ama nereye bilmiyorum
Vardı bi tanıdıgım fakat ücretli yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam öyle kimsede bilmez zaten
Söylemem
Var bi tanede senin işine yarar mı bilmem, biraz kafa kırık biri
Benim dediğim nesi var ben gitim Serkan kiremit
Hocaların hepsi sahte inanmayın böyle şeylere
Nerde öyle hoca keşke bulsam
Kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?