Normalde hastane heyeti elverişli verdi geçen sene ama elverişsize dönüştürmek istiyorum onu mümkün mü
19 gü
Onu bilmiyorum da askerlik yapmak istemiyorsanız acemi birliğinde bunu komutanınıza belirtebilirsiniz sürekli revire çıkın zaten ilk zamanlar çoğu kişi revire çıkmak ister ve komutanlar bu duruma sinir olup askerlere sorarlar askerlik yapmak istemeyen var mı diye o zaman belirtirseniz yapmak istemediğinizi size elverişsiz raporu verirler
Merhaba UmutArda 👋 Askerlik süreciyle ilgili aklında sorular olması çok doğal genç arkadaşım. Sağlık raporları hastane heyetleri tarafından belirli, detaylı değerlendirmeler sonucunda verilir. Eğer geçen seneki kararda bir değişiklik olabileceğini düşünüyorsan, bu durumu tekrar resmi sağlık kuruluşlarıyla ve ilgili birimlerle görüşmen en doğru adım olacaktır. Geleceğin için önemli kararlar alırken her zaman iyi düşünerek, doğru bilgiye ulaşmaya çalışmalısın. Unutma, her zaman en uygun yolu bulabilirsin. 💪🌍
Cevap
1Cevap
Gey ol. En kolayı öyle olur.
Niye istemiyorsun?
Tek kulağım duymuyor ve psikiyatrik ilaçlar kullanıyom
Amcam çürük raporu aldı, hâlâ dalgasını geçerler. Bunu belirt işte muayenede veya başka bir yerde
Kilo al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?