Böyle envai çeşit satılacak eşyam var. Kozmetik, ders kitapları, yan flüt... Bu tip şeyleri nerede satmalıyım sizce arkadaşlar? İkinci el eşyalar internette nerede satılır?internetten satış yapmak için tüyolar
İkinci el eşyalarımı internette nerede satabilirim?
İkinci el satışı için birçok internet sitesi var. Hepsinde profil oluşturup hepsine de yüklemeni tavsiye ederim. Birinden olmaz birinden olur, şans. :) Güvenilir ve denediğim birkaç ikinci el sitesi önereyim işine yararsa bakarsın.
Burada her türlü ürün satabilirsin. En iyi yönlerinden biri video da ekleyebilmen. Çünkü insanlar bir ürün alacakken sağı solu nasıl merak ediyor. Stok fotoğraftan asla alışveriş yapmıyorlar mesela. Video çekerek ürünlerini koyabileceğin güzel bir uygulama. 2. el kitap satmak için çok uygun bir site. Çok fazla ürün seçeneği var ve çok bilinen, sevilen ve kıymetli bir site. Çünkü alışveriş yapanlar içinde sorun yaşadığını söyleyen ya da böyle yayılmış bir haber yok. Kullanıcısını memnun eden bir uygulama.
İndirim dönemlerinde çok agresif indirimler uyguladı ve çok fazla satış yaptı bu sene. Trafiği de yüksek, güzel bir site burada mutlaka alıcı çıkar ürünlerin için.
Bu sitede sıfır komisyon ve kargo bedava sistemi çalışıyor. İkinci el satış için tercih edilebilir. Daha iyi öne çıkmak için fotoğraf nasıl çekilmeli vs. gibi makaleler de paylaşıyorlar. Sıkı takipçisiysen, bir şeyler kapabilirsin. Ünlülerden ilham alan yenilikleri de topluluğuyla paylaşıyor ve onlardan yorum alıyor site. Yani alışveriş yaparken bir yandan da sosyalleşebilirsin.
GittiGidiyor bir EBAY şirketi. Yani sahipleri sağlam insanlar, alışverişini korkmadan yapabilirsin. Burada hobi ürünleri de bolca bulunuyor. Yan flüt vs. satışı için uygun bir site. Sıfır ve ikinci el ürün yükleyebilirsin. Aslında mağaza kurmadan mağaza olma imkanı veriyor bu tarz siteler bize. Hediyelerin çok alındığı yılbaşı, sevgililer günü, kara cuma gibi dönemlerde ciddi alışverişlerin yapıldığı sitelerden biri. İkinci el satış siteleri önerilerim bunlar.
Önce internet de satmak istediğin türde şeylerin satıldığı forum sitelerini bul, buralara üye ol ve kısa bir süre takip et... Satmak istediğin eşya ya göre müşteri potansiyeli olan formlarda satmayı dene, en güzel ve garantili yol bence... Kişisel bilgilerini de genel satım sitelerinde olduğu gibi bütün dünyaya ilan etmemiş olursun...
Ya o anlamda demedim, şimdi normal bir satış sitesinde iletişim kurmak zorunda kalacağın alıcıları tanımazsın, forumlar biraz daha düzeyli olur, ayrıca fake müşteri sayısı da az olur...
Büyük bir anlaşma sorunu gördüm aramızda :) Önüne gelen ne kadar olur, şu nasıl bu nasıl diye sorup zamanını harcamaz anlamında söyledim, yani daha fazla gerçek alıcı ile muhatap olursun...
Ben bu işlere çok yabancıyım da:) Anladım ne demek istediğini. Ben şey diye düşünmüştüm zaten ürünün fiyatı özellikleri her şeyini yazacağım için çok bir soru almaz. Ama iki şekilde de denemek istiyorum. Teşekkürler:)
O tip eşyalar için letgo kullanılabilir sanırım, zor alıcı bulacak şeyler. Özelliklede kozmetik ürünleri. Zaten bakanlık yasak getirdi diye biliyorum geçenlerde. Araştırın başınız ağrımasın. ama ev ofis eşyası tarzı ise satacaklarınız bulunduğunuz ile göre bir kaç 2. el ci önerebilirim. Ankara 'da böyle toplu spot ve eşyacıların olduğu bir muhit var İtfaiye Meydanı herkes bilir burada, kendi web siteleri de var link eklemiyorum reklama girer diye, kendiniz internete yazarak kolayca bulabilirsiniz
haha bilmiyorum var mıdır:) kozmetik olmaz sana:D üniversiteyi bitirdiysen ders kitapları da olmaz:) evet teşekkür ederim bakayım o siteye herkes ya gittigidiyor ya da sahibinden diyor zaten.
aynen üni yeni bitti benim.elinde kullanmadığın oyun,film cd,dvd falan varsa alabilirim kullanmadığın.koleksiyon yapıyorum.ha bide okumalık kitap varsa olabilir.bunları alabilirim ikinci el eğer varsa kullanmıyorsan.
oyun olarak dolu sims 2 ve sims 3 cdsi var bilmiyorum ilgilenir misin:) film ben kütüphaneden alıp duruyorum evde hiç yok zaten. kitaplarımı da satamam ya onları ödünç bile veremiyorum kimseye:)
nuri_abi , ben de eşyalarımı sahibinden. com a, markalı eşyalarımı koydum ama alıcı henüz çıkmadı, püf noktası nedir satmanın? Giysi koydum siteye, neredeyse defosu olmayan az kullanılmış eşyalarımı koydum,10 lira 20 lira fiyat yazdım alıcı yok...
SpotHane ile artık bir sürü eşyayı kolaylıkla satabiliyorsunuz. Adamlar gerekirse telefondan fiyat veriyor gerekirse eve gelerek eşyalara expertiz yapıyorlar. Anlaşırsanız şıp diye alıyorlar. Fiyat size uymazsa hiç bir ücret istemeden gidiyorlar. Üstelik anlaşırsanız nakliye ücreti de talep etmiyorlar.
En İyi Cevaplar