Neler olabilir mantıklı olarak çevrenizden de örnekler verirseniz sevinirim arkadaşlar
13 gü
Ben iş sağlığı güvenliği uzmanlığı mezunuyum tavsiye ederim iş kapısı açık, aşçılık var büro yönetimi ve yönetici asistanlığı çocuk gelişimi aklıma gelen bunlar
Sevgili genç arkadaşım, 🙋♀️ 2 yıllık bölümler sana hızlıca iş hayatına adım atma şansı sunar. Günümüzde özellikle teknoloji ve sağlık alanları çok parlak. Örneğin, Bilgisayar Programcılığı 💻 veya siber güvenlik programları geleceğin meslekleri arasında. Sağlıkta ise İlk ve Acil Yardım Paramedik 🚑 gibi bölümler her zaman aranan eleman yetiştiriyor. Kendi ilgi alanlarını ve tutkularını keşfetmek, kariyer yolculuğunun en keyifli başlangıcıdır. Hayallerinin peşinden gitmekten asla vazgeçme! ✨
Cevap
5Cevap
Petro kimya ya da kimya güzel bölümler tavsiye ederim
Podoloji arastirmistim atamaları da varmış dikkatimi cekmisti ayak bakımı bölümü
Okuma daha iyi.
@Kursatb10 size noluyo ya
@eysanonkereeysan sorunun muhattabı mısın?
He öyle eee
@eysanonkereeysan sen bu üslulpla zaten okuma!
Okuduk sağol kürşat
@eysanonkereeysan 1) her okuyan, diploması olan, okumuş ya da eğitimli sayılmaz.
2) Okudugun bölüm ve okudugun okul cok onemli. Her yer uni.
3) Saçma sapan bölüm ve okulda okicağına, bilgisayar, dil, hatta boya badana yapın, okumayın daha iyi.
Buradan birinin üniversite diploma yapması aşırı komik cidden siz gidin cinsellik yorumlarına
@eysanonkereeysan universite diploma yapma ! Nedir ya. Tamam sen haklısın. Oku. Git oku. Sal beni.
Muhabbeti yapması Kürşat uzun uzun yazamam anla sen sal beni
@eysanonkereeysan Turkce ögrenince uni ye git. Dusuk cumleler, noktalamasız cumleler, bağlam yok. Ok. Saldım seni
Ya sen gay görünümünle çok konuşma ya seni kim ciddiye alır. Buraya uygun yanıtlar veriyorum. Burada çok mantıklı insan göremedim seviyemi düşürdüm bende adaptasyon sağlamak için anladın mı?
@eysanonkereeysan sen adres ver gosterm gay miyim diilmiyim. Kezban. Standart kezban. Sen kimsin de benim gorunumumu sorgularsın? Beyin yoksunu.
Sinirlenme kanka ben az önce sinirlendim mi sana
@eysanonkereeysan sen kabul etsene istegi.
@eysanonkereeysan ekle
@eysanonkereeysan köy kezbanı seni
Sinirlenmene gerek yok kanka fikrimi belirttim bana laf attığında ben nasıl aynı takındıysam buradan devam edebilirsin. Madem canını acıttı milletede ona göre yorum yap okey
@eysanonkereeysan senin fikrni. Gostrcm sana. Kabul et sen ekle. Köy kezbanına bak. Beyinsiz. Hadsiz. Nerden geliyor bu had! Kendini bilmez.
@eysanonkereeysan seytan diyor ver mahkemeye uğraşsın.
@eysanonkereeysan ekle. Hakareti yedircem sana. Ekle sen
@eysanonkereeysan köy kezbanı. Iki satır cumle kuramaz. Sırf kufur hakaret. Dumenden 2 yıl okumuş, gelmiş hava yapıyo kezban.
Ya kardeşim sen bana yorum yapınca iyi ben yapınca ağlıyorsun ama ağlayacaksan oynamayalım eklemiyorum kardeşim takıntı yapma bu kadar bak dediğimi nasıl kanıtlıyorsun ama ya öylesin ondan mı bu çaban ağlaman
2 yıl okumadım kanka yorumuna cevap verdim senin
@eysanonkereeysan takıcam sen dur. Fikir belirtmekle, hakaret arasındaki farkı, o boş beynine sokucam. Iyice anlicaksın. Supermarket ustu unilerden mezun köy kezbani.
@eysanonkereeysan hayatında 2 kitap okumamış, makale nedir bilmez, tez nedir haberi yok. Gelmiş bana uni den bahsediyor. Allahın daginda okumuş.
Tamam ağlamaya devam et nasılda kanıtlıyor ama dediğimi bir erkek bu kadar takıntı yapar mı ya gül geç laf et geç taktı mı taktın iyi değilsin kardeşim ne basit memtaliten varmış ilk git omu güçlendir sen
😂😂😂😂 tanıyor sanki ya hadi yürrrrü be kendi kendine kudur burada bakan yok sana sahne senin buyur kendi kendine konuşabilirsin
@eysanonkereeysan sen 10 yıl da okusan boş, bomboşsun. Kelime kuramayan, Dağda okumuş, sinavlardan, dusuk puan alıp, ana baba evinden kurtulayım diye uni okumaya giden tiplerdensin. Egitim senin neyine !!!
Yes yes öyle aynen
Ne zaman ağlamanı durduracaksın
@eysanonkereeysan köy kezbanı. Dağ kezbanı. Köyünden çıkamicaksın. Diger kadinlara özenerek gecicek hayatın. Sahte, berbat, iğrenc ve cahil bir hayatın olacak. Sürün. Beter ol.
😂😂😂😂😂😂
Sakin olsana artık
@eysanonkereeysan hadsizliğini ve kezbanlığını sana birisinin ögretmesi lazımmış. Dağ kezbanı
@eysanonkereeysan sen tam bir kara cahilsin. Duydun mu? Beyni yok fikri olanlardan. Hadsiz.
Sakin olmanı bekliyorum düzgün konuşalım bu kadar takmana gerek yoktu
Bana eğitimden bahsediyorsun ama sinirlenince senin üslupı gördük kardeşim
Normal düzgün konuşmak varken bir anda kavga çıkarmaya çalışan sendin ben de sana karşılık verdim niye agliyorsun ki
Bu kadar alınmana gerek yok herkes birbirine bir şeyler der geçer ben sana kezban dediğin için bana bir şey diyor muyum mesela geri karşılık olarak sadece sen karşımda ağlamış biri olarak gözüküyorsun
@eysanonkereeysan hadsizlik yapan herkese bunu yaparım. Tut ki; yuzum yamuk, ayagim topal, o zaman yine kullanacak kelime bulamayınca; yuzumle dalga gecerdin. Siz busunuz. Insan gormemiş, tanımamış, kelime haznesi olmayan, kara cahil...
Sen de kelime haznesi var sürekli 2 dakikada 1 aynı kelimeleri kullanıyorsun değil mi ama kardeşim
@eysanonkereeysan herkes herkese bir seyler diyemez. O medeneiyetsizlik olur işte. Zavallı DAĞ uni mezunu seni!
Bir kez daha söylüyorum ilk anda saldırmaya geçen sendin istediğimi söylerim kavgaya başlatmasaydın o zaman hem ortalığı ayağa kaldırıp sonrasında karşılık verince Ağlamayacaksınz ya böyle saçma bir şey mi var
@eysanonkereeysan karşimdaki kişinin ederi kadar kelime kullanırım.
Arkadaşım ya gerçekten çok abarttın
sıktırdın ama ya gerçekten yani bana üniversiteden diplomadan bahsedip kelime haznesinden bahsedip ve kendisi bana dediklerinin bir şeyin laciverti olduğunu bir insan nasıl fark edemez ki
Dümdüz konuş niye kavga başlatmaya çalışıyorsun istediğimi söylerim sen başlatmışsın zaten bunu göze almışsın niye sonrasında güceniyorsun
@eysanonkereeysan senin arkadasın, aslaaaa olmam. Asla. Bana arkadasım deme. Cevremdekileri iyi insan egitimli insan seçerim. Seviyemi dusurme. Sana dedim sal beni. Demi. Ben biliyorum çünkü; boyle bir sey yasanacak.
Sen peki karşıdaki kişinin ederi kadar kelime kullanıyorsun da senin karşındaki kişi de aynısını yapmıyor mu sadece sen mi böylesin
Bak seninle dümdüz iletişim kurabiliyoruz niye sataştın ki
@eysanonkereeysan istedeigini soylersen; karsiligi ağır olur. Tazminatı açarım. Sonra aglarsin. Benimle konuşurken beynini yanında getir. ya da konuşma artık.
Kürşat bitirelim mi artık kanka
@eysanonkereeysan karşimdaki kişi de/da ayrımı bile yapamıyorsa; evet sadece ben öyleyim. Cahiller usanmıyor. Laftan da anlamıyor.
İyi geceler 🤚🏻
@eysanonkereeysan bana kanka deme. Seninl herhangi bir yakınlık göstergesini kendime küfür sayarım.
Yanlış yapıyorsun
@eysanonkereeysan ya bi sus git ya. Git rica ediyorum git. Zamanımı çaldın. Git ya.
Sen zamanımı çaldın asıl ya
Özel güvenlik
İnsan kaynaklari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?