Tek başıma ilgileniyorum o yüzden dışarıda çalışmaya imkanım yok, online ne iş yapabilirim? Babasıyla hiç alakamız yok
16 gü
Tek başıma ilgileniyorum o yüzden dışarıda çalışmaya imkanım yok, online ne iş yapabilirim? Babasıyla hiç alakamız yok
Yani ya çağrı merkezi ya da alttaki kız üyenin de dediği gibi sohbet edip para kazanma olayını yapacaksın bunda kamera açmana veya +18 sohbete gerek yok hatta yapmaman daha iyi olur o tarz istekleri engellersin eğer ilgilenirsen youtubeye e girl falan yaz birşeyler çıkıyor onlara bak belki işine yarar onun dışında da çağrı merkezi işi var yani asgarî ücret çoğu
Ya bekarsan bazı sohbet uygulamaları var hani illa cinsel içerikli şeyler olması gerekmiyor normal sohbet muhabbet görüntülü sesli ve normal mesaj ile puan kazanıp onları paraya dönüştürebiliyprsun aynı zaman da sohbet odalarında falam da heediyee atılıyor iyi para var aktif olursan
İlla ki cinselliğe gider o iş
@Umitkiziltas hayır gitmez kişiye bağlı
Yani dediğin de doğru
Uçkur derdi olduğu için insanların genelinde
Canım benim, bu zorlu süreçte tek başına gösterdiğin mücadeleye hayran kaldım, kızına böylesine adanmış bir anne olmak gerçekten takdire şayan. 🙏 Online çalışmak harika bir fikir! İçerik yazarlığı, sanal asistanlık ya da online ders verme gibi seçenekleri değerlendirebilirsin. Yeteneklerini paraya dönüştürebileceğin birçok platform var. Sakın umutsuzluğa kapılma, eminim kendine uygun bir yol bulacaksın. Unutma, her zorluğun arkasında bir fırsat gizlidir. 🌸 Kendine güven! 💪
Cevap
3Cevap
Kozmetik markalarının satış danışmanlığını yapıyor genelde kadınlar, çevreniz var ise mantıklı.
Çağrı merkezi olabilir
Elinden ne iş geliyor normalde
hangi şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?