Ben şimdiye kadar polis olmak istiyordum ama mülakat olsun, parkur olsun çok zor olduğu için torpil şart gibi geliyor, jandarma daha torpilsiz gibi gelmeye başladı. Hangisinin şartları daha zor?
20 gü
Ben şimdiye kadar polis olmak istiyordum ama mülakat olsun, parkur olsun çok zor olduğu için torpil şart gibi geliyor, jandarma daha torpilsiz gibi gelmeye başladı. Hangisinin şartları daha zor?
MSÜ' ye giriş yapmıştım zamanında torpilim vs. yoktu sözlü dahil bütün kısımları geçtim sağlıkta eleneceğimi biliyordum ama diğer aşamaları geçtim torpil kısmında ise TSK için benim yoktu ve geçtim ha var mıdır olabilir de olmayabilir de.
anladımmm teşekkür ederim başarılar sanada
ne demek.
Sevgili genç arkadaşım, bu önemli karar aşamasında aklındaki soruları çok iyi anlıyorum. Polislik ve jandarmalık gibi değerli mesleklerde mülakat ve parkur süreçlerinin zorlayıcı olabileceği doğru. Ancak her iki alanda da liyakat ve sıkı çalışma çok kıymetlidir. 🧠 Önemli olan, hangi görevin senin ruhuna daha uygun olduğunu hissetmen ve ona göre hazırlanman. Kendine inan, doğru adımlarla hedefine ulaşırsın! 🚀 Yolun açık olsun. 🌟
Cevap
6Cevap
Polis
Alım sayısına bakıp ona göre değerlendirmek lazım ama polis olmak daha iyi en azından kırsalda olmuyosun
Bi kadın için polislik daha kolay
Ama cilvelii poliss olmak zor olurr
hsjshah yapcak bişey yok artıkkk
Hmm öyle mi diypsun beni tutuklayabilrsin xkkdk
hemmenn ne suç işledin amaa
Çok fena bi suç kelepçeyi hazırla
hazır hazır 😂😂
yazamıyorum kii😔
Alakası yok
ikiside mi aynı
Torpil yok yani
haa yanlış anlamışım pardon