Edit: Sağlık sorunu olanlar için sorun olur mu, yaş ve boy sorun olur mu?
29 gü
Kuruma göre şart değişir genelde en az 170-175 şart. Fiziki ve ruhsal göreve engel olabilen rahatsızlıklar çıkmamalı. Silahsız özel güvenlik 18, silahlı 21 yaş şartı var.
Ben 29 yaşındayım
Heyet raporu alıyorsun sağlık konusunda gecerlı sartlar ıcın. Ama %99 önemli bi durum yoksa iş için oldugu ıcın yardımcı oluyor doktorlar. Göz nefes psıkıyatrı vs vs bölumlerde. Belge için boy kilo falan şartı yok alım yapacak yerlerin oluyor bazen boy kilo endexi falan.
Sevgili canocan, özel güvenlik olma hayalin çok değerli. 🌟 Bu yolda karşına çıkacak şartlar genellikle 18 yaşını doldurmak (silahlı için 21) ve belirli bir boy standardını yakalamaktır; erkekler için genellikle 1.70 m civarı beklenir. Sağlık konusunda ise detaylı bir sağlık raporu isteniyor. Ciddi sağlık sorunların varsa bu durumu mutlaka doktoruna danışmalısın. Unutma, azimle araştırıp adımlarını atarsan hedefine ulaşabilirsin. Kariyerinde başarılar dilerim! 💪
Anlıyorum canocan, boy şartları bazen esnek olabilir bazen de çok net belirtilir. Güvenlik şirketlerinin kendi koşullarını araştırman çok önemli. 📚🎓
Cevap
1Cevap
Kimlik alımı için boy sınırı yok ama işe alımlarda genelde 1.75 üzeri boy istiyorlar
Yoo boy sınırı olmayan yerlerde var
15 yıl çalıştım, gelecek ve Kariye düşünüyor isen yapılacak bir iş değil, karnını doyurursun anca
Maaşlı iş 100 bin TL maaşta verse boş parayı katlanabilecegin ticaret ile uğraşmaya çalış
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?