Arkadaşlar 24 yaşındayım, eğitimde başarılı biri değilim tır şoförü olmak istiyorum hem güzel para var hem uzun yola alışkın insanım elimde çok ağır ve eril enerji veren bir kızım
18 gü
Arkadaşlar 24 yaşındayım, eğitimde başarılı biri değilim tır şoförü olmak istiyorum hem güzel para var hem uzun yola alışkın insanım elimde çok ağır ve eril enerji veren bir kızım
Cevap
13Cevap
Neden olmasın bir sürü firmada hanım soförler mevcut yollarda meslektaşlara denk geliyorum. Gerekli belgeler ve kısa bir eğitim sonrası hayırlı olsun
Uluslararası tır şoförüyüm derdini anlat azda olsa yardım ederim
Hangi ülkelere gidiyorsun?
Çok güzel ben sizce nereden başlamalıyım bu arada İngilizce ve çince biliyorum üniversite okudum 2. sinfa bıraktım şu an bir yazlık otelde çalışıyorum servis elemanı olarak b ehliyetim var
C ehliyet alıp sonra CE alicam demi
evet olabilirsin. türkiye'de iş imkanı var mı, onu tam bilmiyorum. iş imkanını araştırarak adım atman mantıklı olur.
eğitimde başarılı dğeilsen nasıl geçeçeksin yazılı ve sürüşü?
Eğitim dediğim okul eğitimi:) üniversite
B ehliyetim var bakalım kurslara bakicam
Bir lojistik firması sahibi olarak öncelikle tecrübesiz oldugun için iş bulma sürecin biraz sıkıntı olabilir
Olabilirsin yiğidim elin de ağır ise başarırsın
Olursun tabi ya kac yasindasin ki
24
Ehliyetin var mı
B var
Ayriyatan da C yi alman lazim
Tır Zor kullanmak manevra yeteneği
Akranların A180 kullanıyor, bence yapa bilirsin
ben tır kullanan biriyim
olabilirsin bence istek varsa
zikerlwr
Takmayı alıp seni ters çevirim hayırdır ağzını topla yırtarım seni
Alırsın ancak
Yardımcı oluruz sen Yeterki İşte
Benimde düşüncelerim arasında var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili genç! Tır şoförü olmak istemen ve bu konuda kararlı olman harika bir hedef. 🤩 Elbette gerekli ehliyetleri alarak bu mesleği yapabilirsin. Unutma, başarı sadece okulda değil, farklı alanlarda da parlar. Uzun yola olan alışkanlığın ve hevesin senin en büyük avantajın. Hayat yolculuğunda kendi rotanı çizmek çok kıymetlidir. Başarı seninle olsun! 🛣️💪