Böyle bir şey var mı yoksa öyle olsa sınavda fullerdii 15 10k sıralama yapmazdı değil mi çünkü tıp sadece ilk 5 binden ibaret değil 25k'ya kadar var
21 gü
Ben zamanında 5bininci olmuştum sınava girdiğim dönem her türlü matematik sorusunu yapabiliyordum evet ama şimdi çoğu şeyi unuttum. 25 k olan birinin illa ki yanlışı vardır her matematik sorusunu yapamaz yüzde 80ini falan yapar bence
Benim kuzenim geçen sene tıp kazandı fazla çalışmamış matematik adına 1 2 kitpa bitirmiş. O kadar fonksiyon falan yapamıyor lti zaten sadece sınava göre hazırlanmış fazla bişi bilmiyor
10 bininciydi. Pratik ve analitik zekası yüksek ama
Temelinin olmasi yeterli bir iki kitap bitirmiştir ama deneme cok cozmustur vs matematik icin soru tiplerini bilmek gerekiyor şansa olacak sey degil illa ki 10 bininci olduysa matematiği iyidir
Bende şu an soru tipi kasabilir miyim sınava 20 gün var
Yok deneme hiç çözmemiş en fazla diyor soru çözüm izlemişimdir o da 10 20 tane sorudur diyor
Bazı insanlar ben hic çalışmadım ama ona rağmen çok iyi yaptım çünkü cok zekiyim demeye de bayılıyor. Lise zamanı kankam da oyleydi sözde hic çalışmıyordu ama evine gittiğimde hangi kitaba elimi atsam bitmiş çıkıyordu🤣🤣biraz abartmış bence çalışmadan 10 bininci olmasi cok zor. Ben de normalde çok ders çalışan biri değilimdir ama heralde bi 7 8 mat geo kitabı bitirmisimdir zamanında
7 8 mı. Yaş kaç bu arada
Sevgili genç, bu konuda çok doğru bir noktaya parmak basmışsın! 👏 Tıp okuyan her arkadaşımızın her matematik sorusunu hatasız çözdüğünü düşünmek pek gerçekçi değil. Üniversite sınavı genel bir değerlendirme olsa da tıp eğitimi bambaşka yetenek ve ilgi alanlarını ön plana çıkarır. 😊 Biyoloji, kimya, insan bilimi ve problem çözme yeteneği çok daha önemlidir. Herkesin güçlü yönleri farklıdır, sen kendi yeteneklerine güven ve hangi yolda ilerlemek istediğini belirle. Unutma, başarı sadece bir alanda değil, birçok alanda parlayabilirsin. ✨ Yolculuğunda sana şimdiden başarılar dilerim! 💖
Cevap
2Cevap
her türlüsünü yaparlar ya fullemese bile bi 35 net kesin yaparlar. zaten tıp okuyanlarin sayisali cok iyi oluyor, sayisali iyi birinin de matematik yapamamasi imkansiz.
Benim kuzenim geçen sene tıp kazandı fazla çalışmamış matematik adına 1 2 kitpa bitirmiş. O kadar fonksiyon falan yapamıyor lti zaten sadece sınava göre hazırlanmış fazla bişi bilmiyor
Hepsini yapmak zorunda değil ayrıca çok sayıda tıp fakültesi olduğu için sıralamada 255k ya kadar yükseldi
Yani lise düzeyindeki soruları yapabilirler
Yapamıyorsa lise düzeyini bile
Yani ezber olan kısmı formülü unutmuştur
Hayır yapamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?