Arkadaşlar merhaba bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem çocuk gelişimi bölümü hakkında bilgisi olan var mı acaba fikir verir misiniz rica etsem bana?
10 gü
Cevap
4Cevap
Çocuk gelişimi 2. Üniversite kayıtlıyım bildiğim bir şey ise bilgi verebilirim sor yine de
Ön lisans mezunuyum lisansa tamamlamalı mıyım çok kararsızım
Bölümü bitirip dgs ile lisansa tamamlayabilirsin. Ben iş sağlığı güvenliği uzmanlığı mezunuyum önlisansım, dgsye girip sosyoloji üzerinden lisansa tamamlayacağım lisans diploması istiyorum. O yüzden hani çocuk gelişimi üzerinden lisansa tamamlayım diyorsan %100 evet diyorum tamamla.
Ama bulunduğum şehirde istediğim bölüm yok yakın illerde var
Yani o zaman yapacak bir şey yok ki. Açıköğretimden bitir ya da başka şehire gidip yurtta kalıp tamamlayacaksın.
Aöf kalktı ama kendi şehrime açılmasını beklesem
Oda kötü olmuş. Beklemek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Üniversiteye sorabilirsin aslında açılmasıyla ilgili süreçleri. Ya bekleyeceksin ya da başka şehre gideceksin. Yani hayatını düzenini kurman için o kadar vaktin var mı
Çocuk gelişimde ki bütün kızlar fena oluyor hepsi tam bir yürüyen alev gibiler
Mesaj at
Ya knk bende ydt hazırlanıyorum kszanamayacagimi anladim tyt 2 yıllık düşünüyorum radyoloji
Çocuk gelişimi güzel Bi bölüm Bi tanıdığım ondan mezun oldu tabi bide kpss girdi direkt iş buldu
Buyrun, sorabilirsiniz.
Bu bölümden devam edeceksen meslek hayatına evet ama özel anaokullarında sakın sürünme. Lisans okuyacaksan kpss çalış atan bir şekilde. Özel sektör gerçekten seni sömürüyor. Özel eğitimde çalışabilirsin, sormak istersen bilgi veririm. Sadece hastane ortamını bilmiyorum. Tanı koymak biraz daha riskli sanırım. Bir de aöf kalktı çocuk gelişiminde yüzyüze okuyacaksın. İyi düşün.
Hevesini kırmak istemem ama dgs kolay bir sınav değil. Kontenjan fazla da olmuyor. Matematiği ve Türkçe'yi baya iyi yapman lazım. Başka şehir olayını da iyi düşünmelisin. Başarılar dilerim.
Okunmaz
Güzek bölüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cemre, Çocuk Gelişimi bölümüne ilgi duyman ne kadar güzel! 🌟 Bu alan, çocuklarımızın sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için çok kıymetli ve geleceği şekillendiren bir bölüm. Pedagojik bilginin yanı sıra sabır, empati ve yaratıcılığını kullanacağın, çok geniş bir çalışma yelpazesi sunuyor. Kreşlerden özel eğitim kurumlarına, hastanelerden rehberlik merkezlerine kadar birçok alanda kendine yer bulabilirsin. Unutma, kalbinden geçen mesleği seçmek seni her zaman bir adım öne taşır. Başarılar dilerim! 💖✨