Mühendislik okuyorum ve ilk sene büyük ihtimal sınıfta kalacağım, bunun kötü etkileri olur mu iş hayatında? Biraz streslendim, aslında çalıştım ama galiba çalışma stilim yanlıştı ve herkes bunu yaşıyor mu acaba, normal midir?
14 gü
Mühendislik okuyorum ve ilk sene büyük ihtimal sınıfta kalacağım, bunun kötü etkileri olur mu iş hayatında? Biraz streslendim, aslında çalıştım ama galiba çalışma stilim yanlıştı ve herkes bunu yaşıyor mu acaba, normal midir?
Yani ailenden yana çok sorun olmayacaksa takılma. İlk defa gittiğin gördüğün bir ortam. Taş itibariyle Ordaki arkadaşlarından etkilenmen, bu yüzden bazı şeyleri ıskalamış olman da çok normal. Ama alman gereken dersleri al. Gez toz eğlen elbette. Bunları bu zamanlarda yapmican da ne zaman yapcan? Ama bunları yaparken sorumluluklarına da zaman ayırmayı ihmal etme 😊
çok anlayışlı ve güzel bi yorum olmuş teşekkürlerr
Rica ederim. İnsansın, hata yaparsın elbet. Hata yapmak sorun değil. Asıl sorun hatalardan ders almak önemli. Sen de yaş itibariyle hata yapmaya en açık dönemdesin. Ama dikkat et, hedefinden şaşma, sorumluluklarını hiçbir şekilde ihmal etme. Bunun dışında gezip eğlenmeye mutlaka zaman ayır. Bunu yapmazsan zaten derslere de hevesin kalmaz. Bir de kafana taktığın, arada aklına gelip can sıkan şeyler varsa onlardan da kurtar kendini. Etkilemesinler seni 🌸
teşekkür ediyorum dedikleriniz aklımda iyi bayramlarr
İyi bayramlar. Ne zaman istersen gelebilirsin, elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Canım gencim, mühendislik gibi zorlu bir alanda ilk yıl bocalamak hiç de anormal değil, aksine çok yaygın bir durum. 😟 Yeni sisteme adaptasyon ve doğru çalışma stilini bulmak zaman alabilir. Bu durumun iş hayatını olumsuz etkileyeceğini düşünme. Önemli olan pes etmemek, deneyiminden ders çıkarmak ve azimle yoluna devam etmek. 💪 Unutma, kararlılık en büyük kariyer sermayendir! ✨ Kendini geliştirmeye odaklan, çalışma stilleri keşfet ve asla pes etme. Yolu mutlaka bulacaksın! 🚀
Cevap
4Cevap
İş hayatında kimse ona bakmaz. benim yakının Boğaziçi Endüstriyi derece ile bitirdi ama iş yok.
Çevren varsa kalmak için aptal olmak gerekiyor
üniversitede seks hayatı nasıl sence
dayı sen ne anlatıyon be
Yeğen üni ortamı fena diyolar ondan merak ettim
hayatın bundan ibaret olmadığını ve böyle bi başlığa böyle bi soruyla gelmeyecek kadar bilinçli olmanız gerekiyor ve üniversiteye giden birinin bu tarz amaçlarla gidiyosa zaten vay haline herkes ailesini çoğu şeyini bırakıp yeni bi şehre yeni bi yere adım atıyor ve büyümeye başlıyor hayat sizin sandığınız şeylerden ibaret değil
Hayatına yön verelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?