54 gün önce sınava hazırlanmaya başladım. Önlisans KPSS ilk denememi yaptım, başlamadan önce 42 net gelmişti. Şu an konular bitti, yaptığım 2-3 deneme 90-100 net arası gelip gidiyor. Ekstra olarak başka neler yapabilirim
14 gü
54 gün önce sınava hazırlanmaya başladım. Önlisans KPSS ilk denememi yaptım, başlamadan önce 42 net gelmişti. Şu an konular bitti, yaptığım 2-3 deneme 90-100 net arası gelip gidiyor. Ekstra olarak başka neler yapabilirim
eksiklerini belirleyip sadece o kısımlara çalışman yeterli olur her şeyi baştan sona tekrar etmek yerine nerede hata yapıyorsan doğrudan o konuyu hallet ve bolca soru gör süreci bu şekilde en hızlı hâliyle bitirirsin
Merhaba genç arkadaşım! 🤩 54 günde konuları bitirip 90-100 netlere ulaşmak muhteşem bir başarı! 💪 Kendinle gurur duymalısın. Şimdi artık bol bol deneme çözmeye, yanlışlarını titizlikle analiz etmeye odaklan. Her deneme, eksiklerini görmen için altın bir fırsat. 🧠 Unutma, bu süreçte düzenli molalar ver, kendini yormadan ilerle. Kitap okumak, doğa yürüyüşleri yapmak sana iyi gelecektir. Başarı seninle! 🌟
Cevap
2Cevap
Bol bol soru çözebilirsiniz
Çözüyorum
Bunun dışında pek de yapılabilecek bir şey yok yani son güne kalana kadar çok konuya devam ederseniz aklınız karışır
Bence ingilizce öğren yurt disinda git
Birikimim yok
Kpss ye verecek paranla ingilizce bildiğin takdirde turkiye gibi düşün dil biliyorsun girersin bir ise çalışır mesleğin de vsr birikime gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?