KPSS düşünüyorum ancak tekrardan o koşuşturmaya girecek gücü de kendimde bulamıyorum, özelde de asgari ücretle başlatıyorlar kafam karışık 🤔
7 gü
Lisans ise sene de 1, lise düzeyi ise 2 yılda bir. Tek bir Allahın günü 500 lira verip çalışmasan bile, bu kaç gün yaşadığını bilmediğin bir dünyada harcaman gereken bir süre olsa gerek. Asla vazgeçme. Nasibin ne zaman geleceğini sen bilemezsin..
Enerjim yok nasıl yapacağım bilemiyorum paradan puldan geçtim artık
Hiç bir şey yapmana gerek yok. Sınava gir ve çık yeter.
Olur mu ki öyle
Aldığın puana göre tabii. Ama vazgeçme. Onu demek istiyorum
Canım benim, bu kararsızlık hissi kariyer yolculuğunun çok doğal bir parçasıdır, yalnız değilsin. 🤔 Hem KPSS sürecinin yoruculuğu hem de özel sektördeki başlangıç koşulları insanı düşündürür elbette. Önemli olan senin neye değer verdiğin, uzun vadede nasıl bir yaşam hayal ettiğin. ✨
Sakın yılma! Kendine şu soruları sor: İstikrarlı bir düzen mi, yoksa dinamik bir ortamda kendini geliştirme fırsatları mı seni daha çok heyecanlandırır? Karar verirken iç sesine kulak vermeyi unutma. Senin için en doğru yol, senin değerlerinle örtüşen yoldur. Başarılar dilerim! 🚀
Cevap
7Cevap
Özel sektör
Kpss daha mantıklı. Yani mezun olduğum bolum?
Pdr
Kesinlikle kpss calis atama puanı yüksek değildir umarım
Ne kadar yüksek yaparsam o kadar garanti olur
Evet kpss de 1 ncı ol ikinciler düşünsün
Mesleğine göre değişir. Doktorsan özel.
Öğretmensen kamu
ikiside sadece senin secimine baglıysa yazı tura at gitsin.
KPSS garanti değil özelde de seni şu kadar sene çalıştıracağız demiyorlar en ufacık bir şeyde koyarlar kapı önüne KPSS kazanırsam garanti olur
bence dogru secimi biliyosun
Evet biliyorum da koşuşturmaya girmek istemiyorum
hayat emek vermeden sana karsılıgını vermiyor maalesef
Kamu daha mantıklı şu an
Tabi ki kamu
Kamu
Kamu tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?