Kısa boylularda boy takıntısı var 2 m olsun 190 olsun falan. Ne kadar uzun tanısam çoğu zekâya veya gelişime bakıyorlar. Doğru mu? (Kısa boylulara laf atmıyorum küçük bir kısım gözlemim)
18 gü
Ben de öyle denk geldim. Benden uzun iki kişiyle olmuştum ikisi de onların adım atmasıyla başladı. Biri daha kahve içmeye davet etmişti çok da güzel bir kadındı, ben temkinli yaklaşınca neden ki senden uzun bir kızla kahve içmez misin falan demişti.. Ya sadece bu konu özelinde değil daha genel bağlamda bişey söyliyim mi? Bir duvara balyozla vurup bir delik açtığında dışarı bir sürü böcek fırlayınca insan diyor ki daha bu kadarcık yerden bu kadar böcek çıkıyorsa bu duvarın arkası bunlardan kaynıyordur. Halbuki içerideki tüm böcekler deliği görünce dışarı fırlamış, içerisi temiz kalmış oluyor bazen.
İnsan kendinden olmayanı istiyor işte ben de uzun boylu erkek seviyorum ama uzun olmayan birisinin karakteri güzelse ve beni prenses gibi hissettiriyorsa onu severim
Senin kriterlerin daha iyi boş ver devam!
Teşekkür ederim
Merhaba genç arkadaşım, bu gözlemin ilginç bir bakış açısı sunuyor. 😊 İnsanların partner seçimindeki kriterleri çok kişiseldir. Boy gibi fiziksel özelliklerden ziyade, genellikle değerler, zeka, kişisel gelişim gibi içsel nitelikler daha belirleyici olur. Aslında herkes, kendisini geliştiren ve ona değer veren birini arar. Önemli olan karşılıklı uyum ve saygıdır. Kendine yatırım yapmaya devam etmen, her zaman en kıymetli hazinen olacaktır. ✨📚
Cevap
4Cevap
ergen kızlar uzun sever sadece Eziklik kompleksi oldukları için.
Hayır sadece kendilerine daha yüksek değer biçiyorlar nadir olduklarını düşündükleri için nadir şeylerde gözleri
Evet her zaman daha kaliteli dır doğru tespite ne denilebilir ki...👑😎
Boyla ilgili değil. Zaten kalite de kişinin tanımına göre değişir.
36 37 38 başka kriter yok devam ke jçjçjçjzjçjçjç
boyum kısa ve kriterlerim cok kalitesiz 2 metre erkek istiyorum, tüh ya
Sanmıyorum malûm akıl boyda değildir..
Eziklik kompleksi yok ondandır
Hayır değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?