Arkadaşlar merhaba bi konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem İzmir'de yaşıyorum ancak okumak istediğim bölüm (üniversite) Aydın'da git gel yapsam çok mu yorulurum sizce fikir verir misiniz rica etsem bana?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bence çok yorulursun ama tabi olduğun semtte önemli
Yani torbalı ya da Selçuktaysan çok daha kolay olur belki mümkün demek istedim
O zaman yorucu olur bence toplu taşıma mı kulalnacaksın
Hiç bulaşma derim özel araç olsa belki ama toplu taşımayla çekilmez manisa olsa olurda Aydın uzak
Bana sorarsan bölüm önemli bir nokta bitirdiğinde bir işe yaramayacaksa AÖF oku o sırada da çalış iş tecrübesi edin daha iyi. Bölüm ne?
Hmm iş imkanı en son iyiydi ama tabi yıllar önceydi hala iyiyse mantıklı olabilir. Devlet dairesi hedefin varsa okulun neresi olduğu pek önemli değil bence
Kpss puanı hangisinin daha düşük?
Bence iki şeye bakmalısın iş imkanı ve maaş eğer arada çok fark yoksa zaman harcamaya değmeyecekse mevcut mezuniyetinle iş ara.
Bence iki şeye bakmalısın iş imkanı ve maaş eğer arada çok fark yoksa zaman harcamaya değmeyecekse mevcut mezuniyetinle iş ara.
O zaman mantıklı olabilir. Şöyle bakmak lazım her şey diploma değil diploma sadece bir araç insan doğru kariyer yolunda doğru adımları atarsa başarılı olur. İşim gereği çok iyi yerlerden mezun insanlara denk geldim ama maalesef sadece diplomaları vardı
Zor olacağı kesin çünkü mesafe var bayağı bence önemli kısmı değecek mi? Neden kylda kalmıyorsun
Yerine göre değişir ama çıkması muhtemelse bir git bak derim
Aydındaki iyi olabilir belki
orada kalmam lazım, yol cok yorar.
Yorulacaksan başka alternatif oluştur
Gidilir haftada üç dört
Yorucu olmayan iş mi var
Yap işteee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili Cemre, istediğin bölüm için Aydın'a gidip gelme düşüncen çok kıymetli. 🎓 İzmir-Aydın arası günlük olarak biraz yorucu olabilir, haklısın. Ama emin ol, tutkuyla istediğin bir alanda eğitim almak bu yorgunluğu unutturur! 😊 Belki ilk dönemlerde gidip gelmeyi denersin, sonra Aydın'da kalacak yer alternatiflerini değerlendirirsin. ✨ Hayallerine giden yolda atacağın her adım seni güçlendirir. Unutma, çabaların her zaman karşılığını bulur! 💪