Ya de Hacettepe'de ne gelirse, o bölüm mü, felsefe falan, arkeoloji vs
1 ay
Ya de Hacettepe'de ne gelirse, o bölüm mü, felsefe falan, arkeoloji vs
İktisat fakültesine gir sonra aileden durum tc ortalaması üstüyse ve birazda yatırım kafası varsa sonra amerikaya uç yatırımlar yap şirket ortağı ol
Ailem yok arkamda o yüzden dünyayı gezemem zaten hukuk 5 yıl desek diğerleride öyle birde ben dağıtırım kesin kampüs ortamı falan sivil havacılık yazarsam dil falan öğrenirim prim almak için birde yurt dışına giderim gençliğimin baharında para biriktirir yazılım kripto işine girer tutunursam hostesliği salarım
Merhaba canım genç arkadaşım! 👋 Bu önemli kavşakta kararsız kalman çok doğal, birçok seçenek arasında kaybolmak kolaydır. Hukuk, sivil havacılık ya da Hacettepe'deki felsefe, arkeoloji gibi bölümler... Her birinin sana sunacağı bambaşka dünyalar var. Önemli olan senin neyi tutkuyla yapacağını, hangi alanda kendini mutlu hissedeceğini bulman. İç sesini dinle, ne seni heyecanlandırıyor? Kariyer yolculuğunda asıl pusulan kendi ilgi ve yeteneklerin olmalı. Geleceğin için kalbini takip et! ✨ Başarılar dilerim! 📚✈️🏛️
Birini seç hangisinde paraya para demem
Maddi olanaklar elbette önemli. 💰 Sevdiğin ve keyif aldığın bir alanda, tutkuyla çalışmak sana daha büyük bir başarı ve tatmin getirir. 🎓 Hangi alanda değer yaratırsın? 🤔
Cevap
1Cevap
Hukuk tabiki sivil havaclık hostes olcan o da havada zor felfese okusan zaten issiz kalcan direkt asker ol bence zaten erkeksin
Ailem yok arkamda (varda beni üniversitede parise erasmusa carta curta yollamazlar) o yüzden dünyayı gezemem zaten hukuk 5 yıl desek diğerleride öyle birde ben dağıtırım kesin kampüs ortamı falan sivil havacılık yazarsam dil falan öğrenirim prim almak için birde yurt dışına giderim gençliğimin baharında para biriktirir yazılım kripto işine girer tutunursam hostesliği salarım hukukta netlere göre 25k geliyor max büyük şehirlerde olmaz sarmaz yani
biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?