Şu an iş buldum maaşım güzel ayrı bir evim var ve çalışıyorum geçiniyorum hayatım çok güzel ama üniversite okurken çok yanlış şeyler yaptım:
Üniversite kendinizi geliştirmek için son nokta arkadaşlar
1 )
İngilizceniz olsun bilgisayar olsun klavye olsun kendinizi bolca geliştirin kurslara gidin üniversitenin kendi siteleri var İngilizce ya da diksiyon, buradan aldığınız kurslar e devlette gözükür ve yararı olur.
2)
Yanlış arkadaşlıklar edinmeyin ben edindim küçük bir şehirde okudum puanı da düşük bir yer ve çoğunlukla ailesinden kaçmak için gelen kişiler var 1 kızla arkadaş oldum ve kızın adı çıkmıştı ben şahsen takmadım kız iyi biriydi sürekli onunla gezdim okeye gittim onun arkadaşlarıyla sadece bu okeye gitmek ya da o kızla tek pazara olsun kütüphaneye olsun gitmek kız ne yaparsa kendine dedim bana zararı yok dedim ama o kızla geçerken benim adım da çıktı sırf onun yanındayım diye ve bu yüzden rahat bir üniversite hayatı geçiremedim sürekli iğrenç gözler bana baktı çok pişmanım ve o kızla da artık görüşmüyorum bana yazmadı ben ona en son ne yaptın nasılsın yazdım cevap bile vermedi artık konuşmayı kestim.
3)
Eğer dersleriniz yoğun değilse ve 1. sınıfsanız çalışın bir işe girip birikim yapın ve sınavlara çalışın!!! Vize final vize diye boş vermeyin yüksek puan alın ki finaliniz yüksek olsun 2. sınıfta dersler yoğunlaşıyor ve işe giremezsiniz bu yüzden 1. sınıfta yaptığınız birikimleri harcayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer