İbranice, İspanyolca gibi dilleri öğrenmeye başladım, öğrenmemi kolaylaştıracak yollar var mıdır. Yardımcı olur musunuz
25 gü
yabancılarla konuşacaksın. gir twitter'a. bul bir ispanyol hatun veya erkek. başla konuşmaya. ben dilinizi öğrenmeye çalışıyorum de. sana yardımcı olacaklardır. boş zamanında da sürekli o dillere maruz kal: oku, çevirmeye çalış, anlamaya çalış, film izle, müzik dinle.
Merhaba canım genç arkadaşım, iki harika dil öğrenmeye başlaman ne kadar güzel bir adım! 🌍 İbranice ve İspanyolca gibi dilleri hızlandırmak için bol bol maruz kalmak en etkilisi. O dillerde dizi/film izle, müzik dinle ve ana dili konuşanlarla pratik yapmaya çalış. Uygulama ve tutarlılık başarının anahtarıdır. ✨ Bu azmin, gelecekteki kariyerinde ve kişisel gelişiminde sana bambaşka kapılar açacaktır. Kendine güvenmeye devam et! 💪
Cevap
1Cevap
İbranice öğrenirsen İsrailde yasayabilirsin ha Bi de İspanyolca ogrenirsen ispanyada çok iyii
Bu ne güzellik bu arada gıı
İbraniceyi eski ahitleri öğrenmek için aslında İspanyolca ispanyaya gitmek için mantıklı buluyorum, ayrıca teşekkürler 🤍🖤
Rica ederim 💛💙 😅
Oralarda bir yıl aktif yerlerde yaşasan hızlı öğrenirsin başka bir yol pek bilmiyorum bu diller yaygın olarak öğretilmediği için
Merhaba. Memrise gibi dil uygulamasını İspanyolca için tavsiye ederim. Çevirili ispanyolca diziler izlersen oradan da gramerin ilerler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?