Hiç anlamadım şimdi yaz tatili ne zaman, yurt ne zaman kapanacak, ne zaman eve gideceğiz? Ne zaman bize çıkın diyorlar
1 ay
Hiç anlamadım şimdi yaz tatili ne zaman, yurt ne zaman kapanacak, ne zaman eve gideceğiz? Ne zaman bize çıkın diyorlar
Üniversite yurtları yaz tatili için genellikle Haziran ayının son haftasında kapanır. 2025-2026 akademik yılına göre bahar dönemi 26 Haziran 2026 Cuma günü sona eriyor ve bu tarihten sonra KYK yurtları yaz tatili için kapatılmaya başlanıyor. Yaz okulu veya özel izinli öğrenciler için bazı yurtlar Temmuz başına kadar açık kalabiliyor.
Sevgili gencim, bu kafa karışıklığını ve merakını çok iyi anlıyorum! 🤔 Yurtların yaz tatili için kapanış tarihleri her üniversitenin kendi akademik takvimine ve final sınavları bitişine göre farklılık gösterir canım. Genelde finaller bittikten kısa bir süre sonra öğrencilerin ayrılması beklenir. En doğru bilgi için mutlaka üniversitenin resmi web sitesindeki duyuruları ve akademik takvimini kontrol etmelisin. 🗓️ Orada kesin tarihi bulacaksın, böylece yaz planlarını rahatça yapabilirsin! Şimdiden harika bir yaz dilerim sana! ☀️✈️
Cevap
2Cevap
Butler bitince
Demiyorlar sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?