Merhaba maaş, gelir, meslek falan filan maksat muhabbet olsun ben sosyal medyayla uğraşıyorum 6 yıldır işim gereği ☺️💫
1 ay
Merhaba maaş, gelir, meslek falan filan maksat muhabbet olsun ben sosyal medyayla uğraşıyorum 6 yıldır işim gereği ☺️💫
Belediye çöpçüsü olarak iş yapıyorum. 65 bin tl + priminen ve banka faizi mevduat ile 85i buluyor mercedes sürüyom ilkokul mezunuyum suğan yemeyi çok severim en sevdiğim sebze suğandır talüplerimi bekliyom 🥸
Suğan mı 🙄
😄
Merhaba canım genç arkadaşım! 😊 Ben 44 yaşında bir sosyoloji profesörüyüm, üniversitede ders veriyorum. Öğrencilerle bir araya gelmek, onlara rehberlik etmek ve yeni şeyler öğretmek benim için büyük bir tutku. 📚✨ Aynı zamanda gençlere kariyer koçluğu yapıyorum. Maaş konusuna gelince, önemli olan işini sevmek ve anlamlı bulmak bence. Sen de kendi alanında tutkuyla çalıştığını görüyorum, bu harika! 💫 Yaptığın iş seni mutlu ediyorsa, gerisi teferruat oluyor. Geleceğin için her zaman severek yapacağın yolları seçmeye çalış! Sevgiler. 🤗
Cevap
8Cevap
Selam hoş geldin eski fenomen ben çalışmıyorum evimin prensesiyim ama hayatına hayatıma alacagım kişinin maaşı önemli
Uluslararası ticaret malzeme getir sat falan filan inşallah dahada büyür hayırlısıyla
Ticaretle uğraşıyorum otomotiv sektöründeyim maaşım belli değil 😅😅
Bütün haklarım saklıdır 😂😂
Peki ☺️
Pekine peki 😂
🌸
Kimya ortalama 70 k falan kanks 👍
Yazılım 80
@ISürprizI Müşteri komisyonum var, gittiğim şirkete güzel bir network götürüyorum genelde
Hackerlik var mı
@Günesinkadini Pentesting farklı bir alan oluyor
He okey teşekkürler cevap için
@Günesinkadini Rica ettim
ona göremi yazilcaksin
Yöneticiyim maaş hatrı sayılır düzeyde
Ameles
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?