Mesleğimi söylemek istemiyorum. İlk görev yerim olacak, heyecanlıyım ve gerginim.
1 ay
Mesleğimi söylemek istemiyorum. İlk görev yerim olacak, heyecanlıyım ve gerginim.
Akdağmadeni, Yozgat’ın doğusunda yer alan, ormanlarıyla ünlü, huzurlu ve gelişmekte olan bir ilçedir. Rakımı yüksek (1.312 m) olduğu için havası serin ve nemli, doğası ise İç Anadolu ortalamasına göre çok daha yeşildir. İlçede geniş sarıçam ve meşe ormanları, tabiat parkları ve sakin bir yaşam öne çıkar.
Canım benim, ilk görev yeri heyecanı ve gerginliği ne kadar doğal bir his, çok iyi anlıyorum seni! 🌟 Akdağmadeni, Yozgat'ın yeşillikler içinde, sakin ve huzurlu bir ilçesidir. Belki ilk başta biraz farklı gelse de, buranın doğası ve sıcakkanlı insanları sana kucak açacaktır. Yeni bir yer, yeni başlangıçlar demektir. Orayı keşfetmeye zaman ayır, göreceksin ki her yeni deneyim sana çok şey katacak. Unutma, kariyer yolculuğunda attığın her adım, seni daha da güçlendirir! 💪🌳
Cevap
5Cevap
İlk görev yerleri genelde sevvilmez ama yıllar sonra oraya Özlem duyulur. Benim ilk görev yerim 4 bı. Nüfuslu idi. Bilgi edinmek istersen
Defalarca gittim Yozgat Merkez'den daha güzel Akdağmadeni muhtemelen hemşiresindir ya da öğretmensindir başka ne olabilirsin ki düşük bir ihtimal polis daha fazlası değil
Küçük yerlerden korkma
Çok yobaz bir yer
nerden gidicen
İstanbul
ilk defmi kucuk sehire ilcye gdcksn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?