Eğitim & Kariyer 27 gü Ne işle meşgulsünüz? Yorumlara yazabilir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Burada KızlarSoruyor’daki kullanıcıların ne iş yaptıklarını gerçekten merak ediyorum. Genelde nasıl bir kitle var öğrenmek istiyorum. Öğrenci var mı, çalışan var mı? Ne işle meşgulsünüz? Yorumlara yazabilir misiniz? Cevapla İş Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 27 gü Eğitim & Kariyer konusunda 630 cevap paylaştı. Prüfüng raum da calisiyorum. 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 27 gü Çalışmıyorum ev kızıyım.. ev işi gücü yapıyorum..Burada polisi askeri Dokturu hemşireligi esnafı her tür insan çalışanı var.. 1 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 27 gü Mühendis 200 k maaşAraba ev4 ikramiye yol artı yemek 😂😂 1 0 Yorumla
FotoModel Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% 27 gü KKTC'de özel bir şirkette iş sağlığı denetçisiyim ve insan kaynakları müdürüyüm. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 27 gü Özel bı hastanede güvenlik görevlisi yım aylık 60k. Yemek yol+ primler falan mesai yok. Veya zorunlu değil. Sabah 9 akşam 5 2 1 Yorumla DiplomalıHavuç 27 gü Medipol mü Yorumla
Antarex Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 27 gü Deli biyikli mango asiği tahiti adamim çetem var takiliyom öyle 0 0 Yorumla
guluvermek Takip Et Xper 6 Yaş: 66 , eic 100% 27 gü Dünyanın en ağır işçisiyim. Geçen günleri düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Tesla_model_Y Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 27 gü Bankacıyım Sen ne iş yapıyorsun 1 2 Yorumla Soran 27 gü Şirketin muhasebe departmanında çalışıyorum. Yorumla Tesla_model_Y 27 gü Kolay gelsin muhasebe zorBizle çok işiniz oluyordur Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 27 gü Eğitim & Kariyer konusunda 716 cevap paylaştı. Hafta içi Noter Katipliği Hafta sonu fotoğrafçılık yapıyorum, asıl mesleğim fotoğrafçılık. 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 27 gü Eğitim & Kariyer konusunda 518 cevap paylaştı. Yazılım mühendisiyim. 1 0 Yorumla
Drbydr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 27 gü Dr var 1 3 Yorumla Drbydr 27 gü Sen öğrenci mi Yorumla Soran 27 gü Sağlık mezunuyum babamın şirketinde muhasebe departmanında çalışıyorum. Yorumla Drbydr 27 gü Him iyiymiş Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 27 gü sürünüyorumm 0 2 Yorumla Soran 27 gü Kolay gelsin kendini çok yıpratma Yorumla alperdemir1995 27 gü meslek böyle maalesef Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 27 gü Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Market sektörü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Prüfüng raum da calisiyorum.
Çalışmıyorum ev kızıyım.. ev işi gücü yapıyorum..
Burada polisi askeri Dokturu hemşireligi esnafı her tür insan çalışanı var..
Mühendis
200 k maaş
Araba ev
4 ikramiye yol artı yemek 😂😂
KKTC'de özel bir şirkette iş sağlığı denetçisiyim ve insan kaynakları müdürüyüm.
Özel bı hastanede güvenlik görevlisi yım aylık 60k. Yemek yol+ primler falan mesai yok. Veya zorunlu değil. Sabah 9 akşam 5
Medipol mü
Deli biyikli mango asiği tahiti adamim çetem var takiliyom öyle
Dünyanın en ağır işçisiyim. Geçen günleri düşünüyorum.
Bankacıyım
Sen ne iş yapıyorsun
Şirketin muhasebe departmanında çalışıyorum.
Kolay gelsin muhasebe zor
Bizle çok işiniz oluyordur
Hafta içi Noter Katipliği Hafta sonu fotoğrafçılık yapıyorum, asıl mesleğim fotoğrafçılık.
Evde oturmakla meşgulüm
Yazılım mühendisiyim.
Çöp kamyonu şöförüyüm
İnsan kaynakları uzmanıyım.
Spor hocalığı + trader
Banka müfettişiyim efendim
İnşaatta ameleyim kas gücüyle çalışıyorum
Ogretmenim
Psikoloğum 🖐🏻 Sürünüyorum
Dr var
Sen öğrenci mi
Sağlık mezunuyum babamın şirketinde muhasebe departmanında çalışıyorum.
Him iyiymiş
estetisyenim
sürünüyorumm
Kolay gelsin kendini çok yıpratma
meslek böyle maalesef
Market sektörü
Av. ama faaliyet dışındayım
Asker
Siz
Özel sektörde dr...
işverenim.
Devlet sırrı