Ev hanımı daha doğrusu ev ineği olmak dünyanın en basit işi. İtibar da o biçim. İneği sahibi besler, inek yiyip yiyip yatar. Ev ineklerini de kocaları besliyor, yiyip yiyip yatıyorlar.
15 gü
Ev hanımı daha doğrusu ev ineği olmak dünyanın en basit işi. İtibar da o biçim. İneği sahibi besler, inek yiyip yiyip yatar. Ev ineklerini de kocaları besliyor, yiyip yiyip yatıyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir kadin icin cok assaglik birsey ya , nasil yasiyorlar o sekilde cidden uzucu
Senin anan çalışıyor mu
@yyyd16161 calisiyor annem de babamda
Evet esir gibi bir erkeğe bağımlılar zavallılar
@yyyd16161 annesi ne alaka annesinin çalışmaması onunla alakalı değil annesini çalıştırmayan o değil benim annem de çalışmıyor o da ezik
@keskin_cazibe bunlar boyle boş ver laf anlatamazsin kendiside gelecekte ev inegi olacak snein calisma hayatini kiskaniyor
Evet vasıfsız ezikler zaten dinleri de bunu destekliyor kadın ekonomik olarak kocasına bağımlı olsun ekonomik özgürlüğü olmasın diye mirastan az alıyor
Boş yapma yiğit
Herkes çalişmak zorunda değil isteyen çalışır istemeyen çalişmaz abicim buna kimse karişamaz herkes işine baksın
Ezik dediğin kadın seni 6 ay karnında taşıdı ne biçim çocuksun.
Boş yapma sende cazibe
O kadın senin annen ona ezik dememelisin yazık öyle denmez ama saygısızlık etme.
@Umutreymondson ne 6 ayı🤣🤣🤣 9 ay olmasın o bu kadar basit bir şeyi bile bilmiyorsun beni karnında 9 ay taşıyıp doğurduysa muhtaç olduğu esiri olduğu kocası sayesinde doğurdu
@Umutreymondson çalışmayıp kocasının esir gibi ihtiyaçlarını karşıladığı ezik kadının kendisine saygısı yoktur ama benim annemin pasif geliri var yani babamın esiri değil
@Umutreymondson bir kadın çalışmıyorsa pasif geliri olmak zorunda kocasının inek gibi beslediği kadın çalışmak zorunda adama yük oluyor
Yahu 6 aylık olan çocuk var 9 aylık var 8 aylık var sen bilmiyorsun boş yorum yapma
Yahu sana ne isteyen çalışır istemeyen çalişmaz
Türkiye şartlarında kadınların çalışması saçma zaten boş yapıyorsun halen daha hemen kendini savunmaya geçiyorsun birisi sana haklı olarak bir şey anlattığı zaman.
İnsanların neden çalışmadığını sen bilemezsin belki hasta belki psikolojisi bozuk belki çalışmak istemiyor belki birikimi var belki iş bulamıyorum sizin gibiler laf anlamaz awk boş ver ya
Benim annemde çalışamıyor hasta o yüzden boş konuşma uzatma konuyu kelimelerine de dikkat et insanları kirabilirsin.
Kimsenin durumu seni ilgilendirmez isteyen kadın çalışır istemeyen kadın çalişmaz kıskanma çalişmayan kadınları
@Umutreymondson ben değil sen bilmiyorsun 6 ay doğan istisna genelde 9 aylıkken doğulur çoğunluğa göre konuşulur konuşmayı bilmiyorsun Türkiye şartlarında mı kadınların çalışması saçma güldürme beni😂😂😂 asıl Türkiye şartlarında normal çünkü ekonomik kriz var tabii ki kendime savunmaya geçerim çünkü bana saldırıyorsun
Sinirlendirme insanları boş yorumlarını kendine sakla sana mı soracak insanlar çalışıp çalışmadığını sen kimsin?
Erkek düşmanı mısın sen hayırdır?
Allah'a havale ediyorum seni
@Umutreymondson erkek düşmanı olduğumu nerden çıkardın? burada senden başka sinirlenen yok. Evet bana soracaklar.
Sen adam akıllı yorum yaparsan kimse sana saldirmaz deli misin nesin ya sen hayır normal değil Türkiye şartlarinda da çünkü sokaklar kadınlar için tehlikeli çok dolaşmamalari lazım kadınların ve erkeklerle de konuşmasinlar fazla ve zorunami gitti benim yazdıklarım?
Sinirlenebilirim çünkü Türkiye’den ve bu toplumdan insanlardan nefret ediyorum ve senin boş yorum yapman beni sinirlendirdi doğru bildin.
Konuşmayi bilmiyor muyum Allah Allah nerden anladın saçma sapan konuşma çok komiksin.
Nasıl türkçe bilmiyor muşum?
Beni sinirlendirmek için böyle yorumlar yapıyorsun biliyorum senin gibi insanlar yaşamasın vallaha ya insanlığa zarar.
Zaten yabancıyim biraz türkçem bozuk olabilir çoğu kişiden iyi türkçe konuşuyorum yine de.
Tamam en zeki sensin atomu parçaladın sanki aw
Koca parasına muhtaç zavallı bir ezik olmayacağım diyorsun işte feministsin yalan söyleme.
Yahu sanane milletin çalışıp çalişmamasindan sende kesin çalışmıyorsundur laf olsun diye boş yapmayın yaptığınız saygısızlıkdan başka bir şey değil haberiniz olsun belki bi hastalığı var belki çalışmak istemiyor belki parası var çalişmiyor belki iş bulamiyor sizene siz kimsiniz de insanların çalışıp çalişmamasına karışıyorsunuz?
Ben çalışmıyorum ama okuyorum çalışmak için okuyorum koca parasına muhtaç özgür olmayan bir ezik olamam parası olup da çalışmayan kadının ekonomik özgürlüğü vardır o yüzden ezik değildir hastalığı olana da lafım yok
Sen okusan ne olacak ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bu egolariniz yüzünden hep yalnız kalıyorsunuz hiç çekilmiyor şu tripleriniz ve afra tafralariniz bile biliyor musun?
Yine de seni ilgilendirmez kimin çalışıp kimin çalışmadığı sende bitane parası olan koca bul parasını ye kıskanma çalişmayan kadınları hadi.
Ben yalnız değilim ama sen bu sinirin yüzünden yalnızsın
Sen okusan nolacak ya diyen birisi bama egolu diyor komik okursam senin annen gibi besleme olmam senin annen besleme
Çalışmayan kadınları neden kıskanayım? Esir gibi, besleme gibi yaşamak kıskanılacak bir şey değil. Esirlere beslemelere sahipleri bakıyor ekonomik özgürlükleri yok
Çalışmak için okuyorum ne gir bir işe çaliş okuyup da bir şey olunmuyor türkiye de boşa 4 yılın gidiyor
Neyse senin gibilere laf anlatılmaz ya koca parasina muhtaç özgür olmayan bir ezik olamam diyorsun feministsin işte boş yapma
Beni kezbanlar ilgilendirmiyor tamam mı ben zaten bu sene yurt dışına gidiyorum beni ilgilendirmiyor senin yalnız olup olmaman sende sinirlendirecek şeyler söyleme o zaman düzgün konuşursan hiç kimse sana sinirlenmez anladın mı?
He he tamam tamam inandım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benim annem kanser hastası ve kalbinde de sorunlar var sen okusan ne olur insan olamadiktan sonra o kadın ben küçükken sabah 8 de işe gidiyordu gece 12 de geliyordu sen sabah 8 gece 12 çalışabilir misin?
Terbiyesizlik yapma
Ya yemin ederim seninle sevgili olan insanın beyni yoktur hayvan bile daha akıllıdır bu sinirim yüzünden de yalnız değilim senin gibi zor insanlar sinirlendiriyor beni ve herkes sinirlenir bu söylediğin şeylere çünkü terbiyesizlik yapıyorsun en sakin olan insan bile sinirlenir senin şu söylediğin çirkin laflara .
Sen benim annemin eline su bile dökemezsin.
Bırak ya bir şey bulma herşeye senin çok var sanki ekonomik özgürlüğün de okusan bile şurda alacağin asgari ücret bilemedin biraz daha üstü o da sana yetmeyecek yine kocanın parasina kalacaksın alım gücü yok çünkü
Türkiye de sürünmeye devam et sen
Benim annemde üniversite mezunu
İzmir Ege üniversitesini bitirdi hadi saçma sapan konuşmaları bırak kezbanlarla konuşmuyorum başımı ağritmayin benim
Terbiyesiz
İnş sevgilin senden ayrılır en kısa zamanda biraz aklını kullanırsa nasıl kötü bir kalbin olduğunu anlar yakında kusura bakma.
Deli misin sen ya?
Aptal türk kezbanı
Annen üniversite mezunu olsa nolacak sonuçta ev ineği zaten o yüzden bu kadar kuduruyorsun ev ineği dememe terbiyesiz sensin durmadan kavga ediyorsun
Senin babana meze olan annen de türk değil mi ne derdin var türk kızlarıyla sen kötü kalpli bir canavarsın o kadar kötü kalplisin ki mutsuz olmamı dört gözle bekliyorsun çirkin ve aşağılık olduğun için hiçbir türk kızı sana yüz vermemiş sevgilin yok o yüzden kimsenin sevgilisi olmasın istiyorsun sende bu kötü kalp varken bana kötü kalpli diyemezsin
Annem kanser hastası kes sesini
Sen kuduruyorsun işine bak
Senin bir bok olamayacağin kesin bu çene ile
Hasta olup da çalişamayan hiç kimseye inek diyemezsin
Ben senin annene laf ediyor muyum da sen benimkine ediyorsun canımı sıkma benim Allah aşkına hadi sözünü geri al insan ol azıcık
Ağzını topla
Seni bu çeneyle herkes reddeder o yüzden sevgilin yok anneni sen kanser etmişsindir esas sen bak işine sen rahat bırakmıyorshn beni sabahtan beri durmadan yazan sensin hakaret eden sensin bu demek oluyor ki kuduran da sensin
Ağzımı bozma benim defol git
Kalbini kırmak istemiyorum
Hasta olup çalışmayana lafım yok dedim ama sinirden kudurtmaktan okuyamıyorsun sen ağzını topla sen bana hakaret edersen ben de sana ederim tabii
Kızsın diye bir şey yapmıyorum
Bu yapmamış halinse yapmış halini düşünemiyorum ben senin ağzını bozmuyorum kalbimi kırmak istemiyorsan havlamasaydın zaten kırdın sana hakkımı helal etmiyorum sabahtan beri hakaret ediyorsun Allah en kısa zamanda hatta bi hafta içinde anneni gebertsin canını alsın esas sen defol git sen benim soruma geldin senin annenin geberdiği gün dünya cennet olur annen seni sıçarak dünyaya pislik sıçmış oldu sen pisliksin
Ya bak sg akşam akşam Allah belanızı versin hepinizin beter olun inş halen daha pis pis konuşma has s*ktir ordan sensin çirkin benim tipim gayet iyi herkes yakışıklı buluyor beni çok yüz veren oldu ben umursamadım ve asosyalim ondan sevgilim yok bilip bilmeden konuşma ben sizin egolariniz yüzünden türk bir kız istemiyorum saygısız uzatma konuyu hadi s*lak s*lak konuşma
Beni engelle şurdan hadi beni germe akşam akşam uğraşamam senin gibilerle git tedavi ol
Hasta olup çalışmayana lafım yok demişsin evet ama sonra annen gibi inek değilim dedin ne demek bu 😡😡😡😡😡😡😡😡
Ya hadi uğraşamam senin gibilerle hem suçlusun hem güçlüsün kendini haklı çıkarmak için uğraşıyorsun git o erkek arkadaşın uğraşsin senin bu saçma sapan boş triplerinle
Yoo çirkinsin çirkin olduğu için türk kızlar seni reddediyo o yüzden onlardan nefret ediyorsun asıl sen tedavi ol kimse senin gibi tepki vermedi hastasın normal değilsin ben nerden bileyim senin annenin hasta olduğunu ruh hastası
Çoğunuz hem bakımsızsiniz hemde küfür bazsiniz hemde egolusunuz havanizdan geçilmiyor birde hep zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz konuşma benimle bir daha yazma buraya hadi.
E o zaman peşimizde koşma bizden bu kadar nefret ettiğine göre seni çok üzmüşler çünkü çirkinsin
İmkanı varken çalışmayıp o hale düşenler varya cidden şaşırıyorum
Erkeklerde böyle olsa keşke böyle birini arıyan var mı kizlar
623 imparatorluk yıkıldı ama töre yıkılmadı toplum algılarını fazla hafife alıyorsun yaş kaçtı senin 16 mı
20 yaşındayım ufaklık impratorluk töre falan ne alaka? Toplum algılarına göre ev inekliği fazlasıyla zor ama aslında dünyanın en kolay şeyi
Töre ve imparatorluğun alakasını sorguladığına göre hiç KPSS ve YKS çalışmadın sayıyorum. Bir ara 623+100'ü çoğu yönüyle araştır ondan sonra fikir belirt bence. Ah yirmili yaşlar... Ne diyor Charles Aznavour: "Je précédais de moi toute conversation et donnais mon avis." Söz gelimi evrenin varlığını sorgulamak için de kuramlara ihtiyaç duyuyoruz, onun gibi düşün.
"Sabah namazı kaç rekattır?" sorusuna cevap veren abla gibi hissettim kendimi ahasd. Bilinç akışımın hızlı oluşuna vuralım.
Töre ve imparatorun soruyla alakası yok o yüzden ne alaka olduğunu sormam normal. Sen çok alakasız şeylerden bahsediyorsun. Töre, imparator, 20’li yaşlar, evren, sorgulama, 623 ne alaka? Hiçbir şey anlamadım. Bence de öyle hissetmen normal. Çünkü aynı o kız gibi saçmaladın.
Eskiden kadın calısıyo muydu senin ananneNnen onun annesi vs kendine laf ediyon
Ml iste
ben anneannem değilim ona laf ederek kendime laf etmiş olmuyorum
Eskiden kadın calısıyo muydu senin ananneNnen onun annesi vs kendine laf ediyon
ben anneannem değilim ona laf ederek kendime laf etmiş olmuyorum
Hem sanane isteyen çalışır istemeyen çalişmaz siz kimsiniz?
@Umutreymondson neden her yorumun altına yazıyorsun bana yazsaydın neden insanlara yazıyorsun
Sana dm atılmıyor çünkü
@Umutreymondson yeter artık be düş yakamdan 2 saattir her yorumun altına yazıyorsun ben bana dm at demedim el alemin yorumuna yazacağına kendi yorumunu yapsaydın dedim onu bile anlamamışsın
Çok yalan söylüyorsun ben gayet ne demek istediğini çok iyi anladım sen kafanı yorma
Sende düzgün konuş o zaman
@Umutreymondson ne yalan söylemişim senaryo yazma defol git artık düzgün konuşmayan sensin her yorumunda hakaret kavga ediyorsun defol git
Kolay
Mecburmusun
Neye
Ev ineği olmaya
Değilim neden mecbur olayım
Peki
Evet var..