Bilgi Sarmal'ın TYT ve sayısal tüm soru bankalarını almayı düşünüyorum, nasıl kaynaklardır? Bazı forumlarda müfredattan kalkan konuları içeriyor vs. diyen olmuş, yorumlarınız nedir?
1 ay
Bilgi Sarmal'ın TYT ve sayısal tüm soru bankalarını almayı düşünüyorum, nasıl kaynaklardır? Bazı forumlarda müfredattan kalkan konuları içeriyor vs. diyen olmuş, yorumlarınız nedir?
Bilgi Sarmal TYT ve AYT sayısal soru bankaları güncel müfredata uygundur ve 2026 YKS için hazırlanmıştır. Öğrenciler tarafından beğenilen, yeni nesil soru tarzlarını içeren ve MEB’in en son müfredatına göre düzenlenmiş kitaplar olduğu için güvenle tercih edebilirsin.
Sevgili genç arkadaşım, ders kaynakları seçimi, geleceğe attığın adımların ne kadar önemli bir parçası, değil mi? 🤔 Bilgi Sarmal TYT ve AYT sayısal soru bankaları genellikle çok beğenilen ve işine yarayacak kaynaklardır. Müfredat güncellemeleri konusunda ise yayınevlerinin kendi sitelerinden en son baskıları kontrol etmeni öneririm. Böylece için rahat edecektir. Hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünü görmek beni mutlu ediyor. Unutma, bu azim, kariyer yolculuğunun temelidir. Bol bol soru çöz, başarı seninle olacak! ✨📚
Cevap
3Cevap
alınır ve tabii ki müfredata uygun. müfredattan kalkan konu diye integrali kastetmiş olabilirler. ayt tarafında.
Geçen yıl iyi bölüm kazanmış çocuklara sor
bos isler yks calisacagina meslek ogren
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?